Σαν απο μηχανής θεός ο Πορτοσαλτε στο Σκαι βρίσκει την ιδανικη λύση για τις αυξήσεις στο ρεύμα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Άρης Πορτοσάλτε ανοίγει επιτέλους την συζήτηση για επιστροφή στην φύση. Τότε που οι άνθρωποι έμειναν σε σπηλιές, έτρωγαν ρίζες, ζούσαν με μηδενική εξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.

Να μειώσετε το ρευμα,τις μετακινήσεις,το ψωμι,το γάλα,το λάδι τα λαχανικά φωνάζει ο Πορτοσαλτε τη μέρα που ο Πληθωρισμός σκαρφάλωσε στο 10,2% για τον Απρίλιο.
Σε λίγο θα μας ζητήσουν να μην αναπνέουμε γιατί θα παίρνουν μίζα και για τον κοπανιστό αέρα που μοιράζουν.

https://twitter.com/marka2_/status/1523957749213716480?s=21&t=EgfmR0URP59E7eG52UPkWQ

Και μην ξεχάσετε, σήμερα που σκαρφάλωσε ο πληθωρισμός στο 10,2 % τι σας πρότεινε ο θρασύτατος Πορτοσάλτε:
«Οταν ένα πράγμα είναι ακριβό, μειώνεις την κατανάλωσή του».

Κόψτε τα όλα. Αφήστε μόνο μια λάμπα, πλύντε τα ρούχα στο χέρι, μαγειρέψτε φαγητό για 3 μέρες!
Αλλιώς πληρώστε!

Στην Ολλανδία έχουμε βενζίνη στο 1.90 με 2 ευρώ και στην Ελλάδα με 3 φορές κάτω τους μισθούς, η βενζίνη είναι στα 2.35 για να βγαίνει ο κάθε μαλακας Πορτοσάλτε να κουνάει το δάχτυλο και να λέει “καταναλώστε πιο λίγα”, “οι φτωχοί δεν έχουν αμάξι”.

«Πορτοσάλτε σε Έλληνα: Κόψε μετακινήσεις, φαγητό και ρεύμα ή κάνε αντίσταση και πλήρωνε». Ο ορισμός του θράσους! Πόσο να κοστίζει αλήθεια η φανατική υπεράσπιση του στην κυβέρνηση; Η μήπως είναι προϋπόθεση, για να διατηρήσει τη θέση του στο κανάλι; Πως τον ανέχονται οι Πολίτες;

Ευτυχώς που δεν θα κάνει την μετάδοση της Γιουροβίζιο ο Σκάι, αυτοί ήταν ικανοί να ψηφίζαμε και να έβγαινε στο τέλος ο Πορτοσαλτε και να έλεγε “12 points goes to Mitsotakis”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ