Subwoolfer: Ποιοι ειναι οι μυστηριώδεις τύποι της φετινής Eurovision που θέλουν να επαναλάβουν τον θρίαμβο των Lordi

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Lordi είναι ένα heavy metal συγκρότημα από τη Φινλανδία το 2006 εκπροσώπησαν τη Φινλανδία στην Eurovision στην Αθήνα με το τραγούδι Hard Rock Hallelujah όπου και ήρθαν πρώτοι με 292 βαθμούς. Ήταν η πρώτη νίκη στο διαγωνισμό για την Φινλανδία.

Στην φετινή Eurovision οι Subwoolfer που εκπροσωπούν τη Νορβηγία, εμφανίστηκαν μεταμφιεσμένοι, με κρυμμένα πρόσωπα και υποστηρίζουν ότι κατέβηκαν από τον Πλούτωνα και δεν γνωρίζουν την γλώσσα των ανθρώπων. Ωστόσο οι ίδιοι προκάλεσαν φρενίτιδα στον ημιτελικό της Eurovision στο Τορίνο, συστήνοντας στο κοινό το ξεσηκωτικό «Give That Wolf A Banana».

3F59991E 5608 4B00 AFA4 AC5054736573

Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο αποφάσισαν να εμφανιστούν, το ιδιαίτερο χορευτικό τους και το ανεβαστικό τραγούδι τους έκλεψε τις εντυπώσεις, με αποτέλεσμα οι Νορβηγοί Λύκοι να θεωρούνται φαβορί. Μαζί τους ο Dj Astronaut που εμφανίστηκε σε υπερυψωμένο σκηνικό, αλλά και καλλίγραμμές χορεύτριες που τους πλαισιώνουν, επίσης με κρυμμένα πρόσωπα.

Οι ταυτότητες των Subwoolfer δεν έχουν αποκαλυφθεί στη χώρα τους και οι ίδιοι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα μυστήριο που αν μη τι άλλο δεν μπορούσε να μην τραβήξει τα βλέμματα.

Το τραγούδι των Νορβηγών που πέρασε στον τελικό, έχει μπει στη λίστα με τα φαβορί του μουσικού διαγωνισμού, καθώς το κοινό της Eurovision έχει αποδείξει πολλές φορές ότι επιβραβεύει το ολίγον «διαφορετικό» και «κιτς». Αν δεν τους δούμε να κερδίζουν την πρώτη θέση, σίγουρα θα τους ακούσουμε να παίζουν δυνατά στα club αυτό το καλοκαίρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ