Σάλος με την αποκάλυψη στην εκπομπης της Φαίης Σκορδά: Τρεις μπράβοι σε μαγαζί στην Μυκονο, ανάγκασαν τουρίστρια να πληρώσει λογαριασμό 600 ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοφανής καταγγελία απο τουρίστρια για επέμβαση μπράβων οταν διαμαρτυρήθηκε για τον λογαριασμό. Διεθνής διασυρμός της χώρας μας στα ξένα μεσα. Μάλιστα οι καταγγελίες δεν σταματούν εκει καθως ο δημοσιογράφος που παρουσίασε το θεμα καταγγέλει και ο ίδιος πως οταν επισκεφτηκε συγκεκριμένο εστιατόριο στην περιοχή, τον ανάγκασαν να πετάξει το μπουκαλάκι νερο που είχε και να αγοράσει αλλο με 5 ευρω. 

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν είδε τον λογαριασμό μια Αμερικανίδα τουρίστρια, η οποία έφτασε για διακοπές στο νησί της Μυκόνου και επέλεξε να φάει μαζί με την κόρη της σε γνωστό εστιατόριο.

Η τουρίστρια και η κόρη της παρήγγειλαν μια μερίδα καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ, ωστόσο όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν, ο λογαριασμός ήταν… 600 ευρώ.

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι το κόστος για την παραγγελία τους ήταν 520 ευρώ και στον λογαριασμό είχαν προστεθεί 78 ευρώ, ποσό το οποίο λέει ήταν προκαθορισμένο φιλοδώρημα!


Η ίδια διαμαρτυρήθηκε στους υπευθύνους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», τρεις άνδρες την «ανάγκασαν» να πληρώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ