Οσο υπάρχουν τέτοιοι άξιοι εκπαιδευτικοί, υπάρχει ελπίδα

Ένα μεγάλο μπραβο στους εκπαιδευτικους του δημοτικου σχολείου στο Αμύνταιο Φλώρινας οι οποίοι διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά της 12χρονης μαθήτριας λόγω του κατ εξακολούθηση βιασμου από τον 35χρονο πατέρα της και τον οδήγησαν στη δικαιοσύνη. Τέτοιους εκπαιδευτικους θέλουμε.

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου παιδιού από τον ίδιο της τον πατέρα σε χωριό του Νομού Φλώρινας.

Σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η ανήλικη μαθήτρια φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε στους δασκάλους της ότι ο πατέρας της την κακοποιεί σεξουαλικά. Οι καθηγητές του κοριτσιού κατήγγειλαν στην αστυνομία όλα όσα είχαν αντιληφθεί και όσα τους είχε μεταφέρει η μικρή μαθήτρια.

Η Αστυνομία πήρε κατάθεση από τον πατέρα, ενώ δρομολογήθηκαν ιατροδικαστικές εξετάσεις για την κοπέλα στην ιατροδικαστική υπηρεσία Κοζάνης. Σε περίπτωση που υπάρξουν περαιτέρω ευρήματα, θα ασκηθεί ποινική δίωξη στον πατέρα, του οποίου οι πράξεις ερευνάται το αν γινόταν κατ’ εξακολούθηση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μόλις αναδείχθηκε η υπόθεση, όμως δεν τα κατάφερε και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται χωρίς κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ