Αγωνία για το 39χρονο παλικαρακι με τα προβλήματα υγείας που εξαφανίστηκε στην Ηλεία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 39χρονος είχε ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία καθως είχε υποστεί απανωτά περιστατικά τραμπουκισμού ενώ είχε καταγράφει να κυνηγά κόσμο με τσεκούρι.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του 39χρονου Θύμιου από τον Πύργο Ηλείας, ο οποίος είχε καταγγείλει στην Αστυνομία πως είχε πέσει θύμα συστηματικού bullying από συμπολίτες του και κατόπιν χάθηκαν τα ίχνη του, καθώς σήμερα εκδόθηκε silver alert για την εξαφάνισή του.

16125BB3 EAC4 4514 B259 E1BDC3EC436E

Σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία, ο Θύμιος Μπουγάς «εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στον Πύργο Ηλείας, την 04/05/2022. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος. Φοράει χειρουργική μάσκα και μιλάει με μηχανική υποστήριξη. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε το πρωί της 12/05/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Την θλιβερή ιστορία του αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Πατρίς» επισημαίνοντας ότι χρειάζεται βοήθεια. Στις αναρτήσεις που ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα για τον μυστηριώδη άνδρα που φέρεται να τρομοκρατεί παιδιά τα βράδια, αναφερόταν πολλές υπερβολές που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν πριν από μερικές ημέρες βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε έναν άνδρα, ο οποίος κυκλοφορούσε στον Πύργο Ηλείας κρατώντας ρόπαλο και πριόνι. Μάλιστα, τα ΜΜΕ και τα social media έφτασαν μάλιστα στο σημείο να κάνουν λόγο για υποτιθέμενο «serial killer»!

Ωστόσο, σύντομα αποκαλύφθηκε ότι ο 39χρονος Θύμιος είχε πέσει θύμα εκφοβισμού και «ανθρωποφαγίας». Το 2008 ο 39χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο το οποίο του προκάλεσε σοβαρότατα τραύματα και μόνιμα προβλήματα. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, υπέστη σοβαρές παραμορφώσεις στο πρόσωπο, σε σημείο που χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Θύμιος έχει πέσει επανειλημμένα θύμα bullying, χλευασμού και επιθέσεων με ύβρεις και πέτρες. Ένα τέτοιο περιστατικό ήταν κατά πάσα πιθανότητα και αυτό που καταγράφηκε στο βίντεο που ήρθε πριν από λίγες ημέρες στη δημοσιότητα και στο οποίο κρατούσε ρόπαλο και πριόνι. Εικάζεται ότι κάποιοι «έστησαν» το εν λόγω σκηνικό και κάλεσαν ταυτόχρονα την αστυνομία.

Την επομένη της κυκλοφορίας του βίντεο στα social media, ο Θύμιος, απηυδισμένος, προφανώς, από την όλη κατάσταση, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε το περιστατικό, ενώ μετά την έκταση που πήρε το θέμα, ξαναπήγε στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον προστατεύσουν. Ο ίδιος φέρεται να κατήγγειλε ότι είναι θύμα καθημερινών ανάλογων συμπεριφορών και απλά την τελευταία φορά αυτοί που έστησαν την «πλάκα» τη βιντεοσκόπησαν και την κοινοποίησαν στο διαδίκτυο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ