Δασκαλα δάγκωσε 11χρονο μαθητή

«Ο γιος μου φαίνεται σαν κακομαθημένο παιδί, αφού η αναπηρία του δεν είναι εμφανή» δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

Απίστευτες εικόνες που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους διαδραματίστηκαν σε σχολική μονάδα, όταν δασκάλα επιτέθηκε με άγριο τρόπο σε 11χρονο, δαγκώνοντάς τον με μανία στο πόδι!

Σάλος έχε προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Άρτας, μετά τη μήνυση που κατατέθηκε από τη μητέρα του παιδιού, μέσα από την οποία ζητά να αποδοθούν οι ευθύνες αυτού του τραγικού συμβάντος. Το παιδί γύρισε στο σπίτι με μια τεράστια δαγκωματιά στο πόδι και σημάδια πάλης στα χέρια του. «Την περασμένη Τρίτη, όταν πήγα να πάρω το παιδί μου από το σχολείο, είδα με έκπληξη ότι αυτό έφερε γρατζουνιές πίσω από το δεξί αυτί του και στους καρπούς των χεριών του. Ρώτησα τη δασκάλα του γιου μου τι συνέβη, καθώς το παιδί μου όταν έφυγε το πρωί από το σπίτι μας δεν έφερε κάποιο τραύμα. Η ίδια μου απάντησε ότι τα συγκεκριμένα τραύματα προκλήθηκαν από την προσπάθεια που έκανε η Διευθύντρια και δασκάλα του σχολείου να απομακρύνει από κοντά της το παιδί μου, το οποίο της είχε πιάσει τα μαλλιά της» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 11χρονου μαθητή.

Πρόσθεσε ότι «η έκπληξή μου συνεχίστηκε όταν έφτασα σπίτι μας και άλλαξα ρούχα στο γιο μου και πήγα να τον κάνω μπάνιο, όπου εκεί, κατεβάζοντας τη φόρμα του, είδα μια τεράστια μελανιά – δαγκωματιά στο μέσο του ποδιού του, μάλιστα πρόκειται για μια μελανιά όπου φαίνονται ίχνη δοντιών. Αυτό με έκανε αμέσως να καταλάβω ότι κάποιος δάγκωσε το γιο μου δυνατά στο σημείο αυτό. Ο γιος μου είναι αυτιστικό παιδί και η συνομιλία μαζί του για να μου εξηγήσει τι συνέβη δεν είναι εύκολη, το μόνο που μου είπε είναι ότι “έπαθε μίμι”».

B9BCBF6B F726 4F2F 89CA 978FFAD82BBA

Η μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι επικοινώνησε με τη δασκάλα του σχολείου, ρωτώντας την εάν γνώριζε κάτι για το συμβάν. «Η ίδια μου απάντησε ότι δεν γνώριζε κάτι, αλλά θα ενημέρωνε τη Διευθύντρια του σχολείου να επικοινωνήσει μαζί μου. Και πράγματι αμέσως η Διευθύντρια επικοινώνησε μαζί μου, όπου μου παραδέχτηκε, από μόνη της, πριν καν προλάβω να τη ρωτήσω εγώ, ότι η ίδια δάγκωσε τον γιο μου, προκειμένου να τον απομακρύνει επειδή της τραβούσε τα μαλλιά!» είπε η μητέρα με νόημα.

Παράλληλα δήλωσε ότι «σοκαρίστηκε, ακούγοντάς την να προσπαθεί στη συνέχεια να μου αιτιολογήσει τη συμπεριφορά της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ενήργησε με αυτόν τρόπο επειδή δέχτηκε επίθεση από τον ανήλικο γιο μου! Μου δήλωσε ότι ήταν σε άμυνα, σε άμυνα ενάντια σε παιδί 11 χρονών;»

«Κάθε μέρα δίνω λοιπόν έναν αγώνα τεράστιο για να γίνει αποδεκτό το παιδί μου, να εγκλιματιστεί κάπου, και παλεύω διαρκώς. Μα το να δέχεται τέτοια συμπεριφορά ο γιος μου από το ίδιο του το σχολείο, πώς να το αντέξω; Εκεί κανονικά υπάρχουν δάσκαλοι ειδικής αγωγής, υποτίθεται ότι είναι άνθρωποι εκεί που έχουν σπουδάσει το πώς να φέρονται σε παιδιά με ιδιαιτερότητες, σε παιδιά με αυτισμό και ειδικές ανάγκες… Πώς τώρα λοιπόν μου στέλνουν το παιδί μου πίσω με δαγκωματιά και μελανιά και γρατσουνιές και μου λένε ότι δεν φταίνε, αλλά ότι ήταν σε άμυνα;;;» συμπλήρωσε η μητέρα του 11χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ