Οταν το Olympia αποκάλυπτε σε ανύποπτο χρόνο πως ο Μητσοτακης θα ειναι ο επόμενος αρχηγος της ΝΔ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήταν 14 Απριλίου του 2015, οταν το Ολυμπία αποκάλυπτε πως μετά απο πιέσεις ο Αντώνης Σαμαράς, συμφώνησε να δώσει το πράσινο φως στον Κυριακο Μητσοτακη για να τον διαδεχθεί στην ηγεσία της ΝΔ.

Μάλιστα είχαμε αποκαλύψει και το χρονοδιάγραμμα λέγοντας πως ο Σαμαμας θα παραμεινει ως το καλοκαίρι στην ηγεσία της ΝΔ και τον Σεπτεμβρίο θα ξεκινήσει η διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού.

Σάλος από τις αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη

Οντως ο Αντώνης Σαμαράς παρέμεινε και ως τον Ιουλίου που όρισε μεταβατικό πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαρακη που οδήγησε την ΝΔ στις εκλογες του 2015 και αμεσως μετά ξεκίνησε τις διαδικασίες εκλογής νεου προέδρου.

Το Ολυμπία είχε αναφερει σε εκείνο το άρθρο: 

Πράσινο φώς Σαμαρά σε Κυριάκο για τη διαδοχή στην ηγεσία

Γράφει η kalinda.

Πράσινο φώς Σαμαρά σε Κυριάκο για τη διαδοχή στην ηγεσία.

κυριακος

Πράσινο φώς Σαμαρά σε Κυριάκο για τη διαδοχή στην ηγεσία. Μετά απο πιέσεις συμφώνησε ο Σαμαράς να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη διαδοχή της ΝΔ.

Η συμφωνία τους είναι να παραμείνει ως το τέλος του καλοκαιριού αρχηγός ο Σαμαράς σε περίπτωση που πάμε σε πρόωρες εκλογές μέχρι τότε για να μην είναι σε διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού η Νέα Δημοκρατία και το Σεπτέμβρη να παραδώσει την ηγεσία στον Κυριάκο και να συνδυαστεί η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου αρχηγού με την διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Τελικός στόχος είναι να ενώσει ο Κυριάκος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-Ορφανά ΓΑΠ-Νεοφιλελέυθερους-και οτι άλλο μπορεί σε ένα νέο ευρωπαϊκό κόμμα με κορμό τη ΝΔ.

Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα δηλαδή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ