Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που θα ήθελε κάθε Μητσοτάκης του πλανήτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζει να δηλώνει άγνοια για την πρόσληψη της κόρης της συζύγου του κυρίου Γεωργιαδη στο Ελληνικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Να θυμησουμε πως την περασμένη Δευτέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά την Κυριακάτικη αποκάλυψη της εφημερίδας Documento για την κόρη της συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης και αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, που προσλήφθηκε από την εταιρεία που κατέχει και διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά πρότζεκτ στην Ευρώπη, τη Lamda Development, έδωσε μια γενική απάντηση.

Ο Γιάννης Οικονόμου, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ρωτήθηκε σχετικά: «Κατά την άποψή σας είναι ηθικό να προσλαμβάνεται συγγενικό πρόσωπο ενός υπουργού σε επένδυση που εξαρτάται από τις δικές του υπουργικές αποφάσεις;».

Αν και στο ενδιάμεσο είχαν περάσει ήδη περισσότερες από 24 ώρες από το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν φρόντισε να ενημερωθεί και απάντησε: «Δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες αυτής τη υπόθεσης οπότε δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο».

Σήμερα, και πάλι κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ενώ έχουν περάσει πολλές ημέρες από την προηγούμενη γενικόλογη απάντηση του κ. Οικονόμου σχετικά με την πρόσληψη της κόρης της κ. Μανωλίδου σε ένα έργο για το οποίο ένας από τους αρμόδιους είναι ο σύζυγός της και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μια κίνηση η οποία θέτει ερωτήματα για την ηθική της εν λόγω πρόσληψης, ο κ. Οικονόμου φαίνεται πως για ακόμη μια φορά δεν είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή του για να μάθει όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και να δώσει μια ικανοποιητική απάντηση.

«Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε σχέση με την απάντηση που σας είχα δώσει την προηγούμενη φορά», ήταν το σχόλιο που έκανε ο κ. Οικονόμου, αφήνοντας αναπάντητα σοβαρά, και εύλογα, ερωτήματα γύρω από την πρόσληψη της κόρης της κ. Μανωλίδου στο Ελληνικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ