Σάλος με την παρέμβαση του Μακη Τριανταφυλλοπουλου: Ντρέπονται και οι πέτρες

Σε παρέμβαση του στο διαδίκτυο ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος τονίζει:

Να βάζουμε τίτλους που τους πρέπει γιατί κυκλοφορούν και «Τατιάνες» στον χώρο της δήθεν ενημέρωσης και της υποτιθέμενης Δικαιοσύνης…

Όνειδος για τη Δικαιοσύνη αποτελεί η πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Κυριακής Κλιάμπα, προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την απαλλαγή του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη, γόνου εφοπλιστικής οικογένειας, που κατηγορείτο για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Με πρωτοφανή τρόπο για τα δικαστικά χρονικά, και χωρίς να υπάρχει στο μυαλό το παραμικρό ίχνος δεύτερης σκέψης ή έστω μια χαραμάδα αμφιβολίας χαρακτηρίζει «ψευδή» την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας και, όπως αναφέρει, δεν θεμελιώνεται το αδίκημα της τέλεσης «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας». Στην 60 σελίδων πρόταση της η εισαγγελέας αναφέρει επίσης ότι η Γεωργία Μπίκα προέβη στην καταγγελία για δικούς της προσωπικούς λόγους και, σαν να ήταν παρούσα η ίδια, αποδέχεται χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη ότι όσα συνέβησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείο υπήρξαν προϊόν συναίνεσης.

Αν και γυναίκα η ίδια, η εισαγγελέας επέλεξε να αγνοήσει όλα τα συντριπτικά στοιχεία της καταγγελίας που υπέβαλλε η 24χρονη Γεωργία. Δεν άσκησε την παραμικρή πίεση και δεν επέμεινε σε δοθεί επιτέλους από το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου «ΜΕΤ» της Θεσσαλονίκης, για να διακριβώσει τι ακριβώς συνέβη στους διαδρόμους του εκείνη τη νύχτα.

Αν και στην πρόταση της επικαλείται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που έγιναν στην Ελβετία και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η εισαγγελέας επέλεξε δεν έδωσε οποιαδήποτε σημασία στην απολύτως τεκμηριωμένη καθυστέρηση λήψης βιολογικού υλικού από τη Γεωργία, για την οποία πλήρως υπεύθυνοι ήταν οι αστυνομικοί του ΑΤ Λευκού Πύργου, και την οποία ανέδειξε με ρεπορτάζ η «Ζούγκλα». Αυτή η καθυστέρηση ήταν κρίσιμης σημασίας διότι εξαιτίας της έκλεισε το παράθυρο για την ανίχνευση του «χαπιού του βιασμού» που είχε δοθεί στη Γεωργία Μπίκα. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ