Κώστας Μπακογιάννης για την Ρουλα Πισπιριγκου: Αυτο το τέρας στην Πατρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέμβαση στην υποθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πατρα έκανε ο Κώστας Μπακογιαννης απο τον αέρα του Mega απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε την άποψη του για τα ισόβια. Οπως ειπε:

Οι φυλακές έχουν ένα στόχο δεν εχουν δημιουργηθεί μόνο για τιμωρία, εχουν δημιουργεί για σωφρονισμό γιατί όλοι μας δικαιούμαστε δευτερες ευκαιρίες. Έχοντας πει αυτο θα πρέπει να ειναι κάποια στιγμή ξεκάθαρο πως τα ισόβια ειναι ισόβια είδατε αυτό το τέρας το τέρας στην Πατρα που δεν το χωράει ανθρώπινος νους, μπορεί να διανοηθεί κανείς από μας ότι σε 15 ή 16 χρόνια δηλαδή οποτε ειναι αυτο, το 2038, 2036 θα κυκλοφορεί ελεύθερη;

Τα μηνύματα που «καίνε» το ζευγάρι και οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τις τελευταίες ώρες της Τζωρτζίνας

Αίσθηση προκαλούν τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία που έρχονται στο φως, σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας και την κατηγορούμενη για τον χαμό της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου. Τα πυκνά και οργισμένα μηνύματα του ζεύγους, που αντάλλαξαν μετά το χαμό του βρέφους και πριν την ανακοπή της 9χρονης, «δένουν» με τις νέες μαρτυρίες που παρουσίασε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό το τι συνέβη τη νύχτα της Τρίτης 6 Απριλίου 2021, κοντά ένα 24ωρο πριν η 33χρονη οδηγήσει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο. Εκείνη την ημέρα είχε κλειστεί σε ένα ξενοδοχείο και «εκβίαζε» τον άντρα της, που βρισκόταν στην Αθήνα, να γυρίσει πίσω, αλλιώς θα αυτοκτονούσε. Η κατάσταση μεταξύ τους έδειχνε να έχει εκτροχιαστεί και παρατηρητής ήταν η 9χρονη κόρη τους. Αργά τη νύχτα της ίδιας ημέρας ο Μάνος της έδωσε το τελειωτικό χτύπημα και ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα για την Τζωρτζίνα.

Οι φίλες της Ρούλας που βίωσαν τα όσα συνέβαιναν εκείνη την ημέρα των ακραίων γεγονότων, μίλησαν στην εκπομπή για αυτά που είδαν και άκουσαν.

«Η Τζωρτζίνα ήταν ανάστατη γιατί άκουγε τους συγγενείς της και καταλάβαινε ότι κάτι συνέβαινε με τη Ρούλα. Εγώ την έψαχνα και έλεγα στο παιδί δικαιολογίες. Την πήγαμε στο σπίτι μίας άλλης φίλης για να μην ακούει τις εντάσεις. Τετάρτη βράδυ την πήρε η αδελφή της Ρούλας από το φιλικό σπίτι και λίγο μετά την πήγε στο Καραμανδάνειο. Το παιδί δεν έβγαλε ούτε ένα βράδυ στο σπίτι της μάνας», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας και συμπλήρωσε:

«Πιστέψαμε ότι η Ρούλα είχε επηρεαστεί με την Ίριδα, γι’ αυτό και ήθελε να αυτοκτονήσει. Έκανε ολόκληρα κόλπα. Εμείς την ψάχναμε στα νεκροταφεία και φοβόμασταν μην έχει κάνει κακό στον εαυτό της και αυτή βρισκόταν ξαπλωμένη στο ξενοδοχείο. Κάποια στιγμή θυμάμαι που μου είπε η αδελφή της πως παραδίδονταν τα μηνύματα που της έστελνε, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Η Ρούλα όταν την έπιαναν τα νεύρα της γινόταν άλλος άνθρωπος. Εγώ θυμάμαι μία κουβέντα του θείου της που έλεγε όταν ήμασταν όλοι μαζί στο σπίτι της, να την κλείσουνε σε κλινική. Γνώριζαν δηλαδή στην οικογένεια πως είχε πρόβλημα. Εάν είχαν κινητοποιηθεί νωρίτερα, θα είχαμε προλάβει το ένα παιδί, τουλάχιστον την Τζωρτζίνα».

Αυτό που έκανε εντύπωση στην μάρτυρα, είναι το γεγονός πως η Ρούλα ήθελε με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά τον Μάνο από την 9χρονη κόρη του. Λίγο πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, θυμάται ότι έπαιζε χαρούμενη στο βουνό:

«Τετάρτη μεσημέρι ήμουν μαζί με την Τζωρτζίνα και κοιμόταν σαν πουλάκι. Όταν της έλεγα να πάρουμε τη μαμά να μιλήσει, έλεγε όχι. Ήταν μία χαρά. Είχε μία ηρεμία. Μου ζωγράφισε κάτι και μου έγραφε “σ’ αγαπώ πολύ”. Μετά έγινε ότι έγινε. Η Ρούλα μας είπε πως εκείνο το βράδυ η μικρή είδε ένα όνειρο, έκανε σπασμούς και την έτρεξε στο Καραμανδάνειο. Σοκαριστήκαμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ