Σάλος με την απόδοση της Ελλάδας στα στοιχήματα για την Eurovision λίγες μόνο ώρες πριν τον αποψινό τελικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2022 που θα σηματοδοτήσει το τέλος του 66ου διαγωνισμού. Οι 25 χώρες που θα λάβουν μέρος στον τελικού έχουν ολοκληρώσει χθες το βράδυ τη Jury Rehearsal κατά την οποία ψήφισαν οι επιτροπές όλων των χωρών που συμμετέχουν στο φετινό διαγωνισμό και έχουν ήδη καθορίσει το 50% του αποτελέσματος.

Στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022, οι bookmakers κατάφεραν να εντοπίσουν οχτώ από τις δέκα χώρες που προκρίθηκαν στο Μεγάλο Τελικό, ενώ ακόμα καλύτερη επίδοση είχαν στο Δεύτερο Ημιτελικό εντοπίζοντας εννιά από τις δέκα χώρες.

Πλέον, μπαίνοντας στην τελική ευθεία, είναι ευκαιρία να δούμε πώς έχουν διαμορφωθεί οι αποδόσεις των χωρών που θα διεκδικήσουν τη μάχη στο Μεγάλο Τελικό καθώς και τις πιθανότητες που έχουν να τερματίσουν στην πρώτη δεκάδα του διαγωνισμού.

Τελικός – Οι αποδόσεις για το νικητή

ΘέσηΧώραΣυμμετοχή
ΟυκρανίαKalush Orchestra – Stefania
Ηνωμένο ΒασίλειοSam Ryder – Space Man
ΣουηδίαCornelia Jakobs- Hold Me Closer
ΙσπανίαChanel – SloMo
ΙταλίαMahmood και Blanco- Brividi
ΣερβίαKonstrakta – In corpore sano
EλλάδαΑμάντα Γεωργιάδη – Die Together
ΟλλανδίαS10 – De diepte
ΝορβηγίαSubwoolfer – Give That Wolf A Banana
10ηΠολωνίαOchman – River
11ηΜολδαβίαZdob şi Zdub & Advahov Brothers – Trenulețul
12ηΑυστραλίαSheldon Riley – Not The Same
13ηΤσεχίαWe Are Domi – Lights Off
14ηΦινλανδίαThe Rasmus – Jezebel A
15ηΕσθονίαStefan – Hope

Η Ουκρανία φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τους bookmakers των στοιχηματικών εταιρειών. Η συναισθηματική ψήφος των λαών του Ευρώπης που συμπάσχουν με το δράμα που βιώνει ο ουκρανικός λαός κάνει τη νίκη των Kalush Orchestra να φαντάζει ως σίγουρη. Σε περίπτωση που έχουμε κάποια ανατροπή, το Ηνωμένο Βασίλειο με τον χαρισματικό Sam Ryder, η Σουηδία με την Cornelia Jakobs και την εσωτερική της μπαλάντα και η Ισπανία με την εκρηκτική Chanel δείχνουν να μπορούν να κάνουν την διαφορά. Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το Die Together φιγουράρει στην 7η θέση των στοιχημάτων με την θέση στην πρώτη δεκάδα να φαντάζει σίγουρη.

Με πληροφορίες απο το ogaegreece.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ