Ο Τριανταφυλλος καμαρώνει που τον πληρώνανε οι Τούρκοι στο Survivor: Εγώ προσωπικά πήρα πολύ καλά λεφτά από τον κύριο Ατζούν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μελι στάζει ο Τριανταφυλλος που είχε πάρει πέρυσι μέρος στο Survivor, για τον Τούρκο καναλάρχη, προπαγανδιστή του Ερντογαν. Μάλιστα βγαίνει στα καναλια και καμαρώνει που τον πλήρωναν οι Τούρκοι.

Συγκεκριμένα μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και στην Πέννυ Καβέτσου και προκάλεσε έκπληξη, όταν αναφέρθηκε στο ποσό που έλαβε με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Παρέμβαση Καστανίδη για την υποδοχή στον «τσακατσούκα»…

Απ’ ό,τι ξέρω μέσα στο Survivor μπορείς να με βρίσεις, μπορείς να μου μιλήσεις άσχημα, μπορείς να πεις οτιδήποτε για να με νευριάσεις αλλά δεν μπορείς να με χτυπήσεις ποτέ. Είναι το παιχνίδι έτσι. Αποβάλλεσαι και φιλάκια, είναι ο πρώτος κανόνας στο Survivor.

Έβγαλα παραπάνω χρήματα από το έπαθλο, είναι η αλήθεια αυτή. Τα λεφτά που παίρναμε ήταν πολύ καλά. Εγώ προσωπικά πήρα πολύ καλά λεφτά από τον κύριο Ατζούν, του έδωσα και πολλά λεφτά από τις ψήφους.

Τα λόγια του Τριαντάφυλλου ειναι η μεγαλύτερη αποδειξη πως τα λεφτά απο τις ψηφοφορίες καταλήγουν σε τουρκικές τσέπες: Εγώ προσωπικά πήρα πολύ καλά λεφτά από τον κύριο Ατζούν, του έδωσα και πολλά λεφτά από τις ψήφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ