Τα αμερικανικά F 16 της Τουρκίας δεν πετούν πάνω από τη Μόσχα, αλλά πάνω απο το Αιγαίο…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστορική αποκάλυψη του περιοδικού TIME, με τα ονόματα γερουσιαστών που έπαιρναν λεφτά από την Τουρκία!

Δημοσιεύθηκε είδηση/σχόλιο πως οι Τούρκοι εκβιάζουν τις ΗΠΑ με την προβολή
Βετο στην ένταξη της Βορειοατλαντικής Συμφωνίας των δύο ουδέτερων μέχρι σήμερα Σκανδιναυικών χωρών Φινλανδίας και Σουηδίας.

Ο λόγος είναι ότι οι δύο αυτές χώρες στηρίζουν την τρομοκρατία. Αυτό το γνωρίζουν μόνον οι Τούρκοι οποίοι και δεν μπορούν να το παραβλέψουν, διότι είναι «ζωτικής» γι αυτούς (τους Τούρκους) σημασίας. Δεν είναι όμως και απόλυτοι αφού,σύμφωνα με το δημοσίευμα, δύνανται να το παραβλέψουν αν προμηθευτούν τα F 16 τα τόσο σύγχρονα αυτά αεροσκάφη για να μπορούν να αμυνθούν (επιτιθέμενοι) όταν οι τρομοκράτες του ΠΚΚ τους επιτεθούν!
Οι δύο λοιπόν εν λόγω χώρες θέλουν και πολύ βιαστικά μάλιστα ένταξη στο ΝΑΤΟ, οποίον κι εξ ίσου βιαστικά ανταποκρίνεται θετικά και προχωρεί διότι δεν υπάρχουν αντιρρήσεις ετέρων χωρών/μελών προς τούτο, και ελπίζοντας ότι οι Τουρκικές τέτοιες θα καμφθούν. Πώς όμως;

Αυτό δεν το λένε. Ακόμα!

Αξίζει όμως να υπομνησθεί πως το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε για «ασπίδα» στην τότε Σοβιετία, οποία σήμερα δεν υφίσταται. Η Τουρκία, που δεν αντιμετώπισε εμφύλιο,εντάχθηκε μαζί με την Ελλάδα στην Συμμαχία που σκοπό έχει τον μαζικό πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας άν επιτεθεί σε κράτος μέλος αυτής. Μέσα στην πολεμική αυτή «μάζα» συμπεριλαμβάνεται και η Τουρκία. Μια Τουρκία που κάθε τρείς και λίγο εκθειάζεται από τους ισχυρούς Δυτικούς κυρίως Αμερικανούς για το πόσο σημαντικός εταίρος της συμμαχίας είναι. ΕΙΝΑΙ;
Εδώ αρνείται να συμμετάσχει στις Συμμαχικές οικονομικές κυρώσεις που επεβλήθησαν στην Ρωσσία, και περιμένει η Συμμαχία να πολεμήσει δίπλα της για την λευτεριά
πληττόμενου κράτους/μέλους της; Να πουλήσει όπλα ναί! Όπως σήμερα στην Ουκρανία, αλλά πέραν των «εισπράξεων» τίποτε.

Συνεπώς διατί κόπτεται η Ντουράκογλου να τους εξοπλίσει; Χρησιμοποιεί επιχειρήματα όπως η «Ελλάδα παίρνει τέτοια» οι βιομηχανίες μας θάχουν δουλειές, σημαντικός ο εταίρος, όλα τα ευήκοα όμως κανένα επιχείρημα που να προβληματίζει. Γιατί; Έτσι όπως το παρουσιάζει η κυρία πολύ ολίγον απέχει από το να τους «παρακαλέσουν» για να τα αγοράσουν. Εδώ πάλι το γιατί! Το μόνο που όλα τα εξηγεί είναι το «είναι πολλά τα λεφτά….Άρη» όχι μόνον εκείνα, αλλά καί τα άλλα.

Συμπέρασμα: Να δοθούν τα αεροπλάνα στην Τουρκία αφού το ΥΠΕΞ της Αμερικής ξεχνά τόσο εύκολα τις επιβληθείσες, λόγω προμήθειας εξελιγμένου Ρωσσικού οπλισμού, κυρώσεις ( Μα είναι τόσα πολλά τα λεφτά..Άρη;) υπό τον όρο της συμμετοχής της Τουρκίας στις εναντίον της Ρωσσίας κυρώσεις, και υπό την δέσμευση πως δεν θα πετάξουν ποτέ στο Αιγαίο, αφού το Αιγαίο δεν είναι Ρωσσία. Τα άλλα τα περί άρσης του ΒΕΤΟ… και μπλα μπλά είναι γιά γέλια!

Όπως θα είναι για γέλια και ο Μητσοτάκης άν σήμερα και αύριο «δεν δουλέψει Τούρκικα τα Τούρκικα».

Ο κίνδυνος για το ΝΑΤΟ βρίσκεται ανατολικά της Τουρκίας και όχι Δυτικά ή και Νοτιοδυτικά αυτής. Τώρα κάτι τα «αδέρφια μας στην Κύπρο ή στήν Λιβύη» και κάτι άλλα μισοκλαψιάρικα (συν το κάτι ντίς) που θα ακουστούν την Τετάρτη, στο Αμερικάνικο ΥΠΕΞ αφορούν το πρεστίζ των εκεί αντιπροσώπων και κυρίως Γερουσιαστών οποίον πρεστίζ «κλόνισε» πριν λίγες δεκαετίες το εβδομαδιαίο ΤΙΜΕ του οποίου, οι τότε, πανικόβλητοι έτρεχαν να του κλείσουν το στόμα! Αποκαλύπτοντας τότε ονομαστικά τους γερουσιαστές και βουλευτές που τα τσέπωναν από την Τουρκία!

Αποκάλυψη που φυσικά έσπευσαν άπαντες να εξαφανίσουν, ενώ δυστυχώς και η Ελλάδα δεν την εκμεταλλεύτηκε δεόντως.

Του τόκλεισαν, όμως λίγο άργησαν. Η ζημιά είχε γίνει. Ταύτα καί,σήμερα κι αύριο, μένουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ