Έπαθαν κρίση πανικού; Δημοσιογράφοι άρχισαν να ουρλιάζουν μεσα στον Λευκό Οικο μόλις τελείωσε ο Μητσοτάκης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτόγνωρα πράγματα με τον πρόεδρο Μπαιντεν να Κοιτα σαστισμενος και τον Κυριακο να χαμόγελα αμήχανα σαν να ήταν ο Τσακατσουκας στο Survivor.

Συγκεκριμένα πριν  από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκαν οι κοινές δηλώσεις Μπάιντεν – Μητσοτάκη, πριν ξεκινήσουν οι συνομιλίες των δύο ηγετών. Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, διάβασε μέσα από ένα χαρτί κάποια λόγια, γενικώς αδιάφορα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντίθετα, ήταν πολύ πιο περιεκτικός στην πρωτολογία του, κάνοντας λόγο για την ενεργειακή ασφάλεια, την ελληνική Δημοκρατία που ενέπνευσε τις ΗΠΑ και τις σχέσεις του Τζο Μπάιντεν με την ελληνική ομογένεια.

Μολις όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την δήλωση του, επικράτησε πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα, χωρίς κανένας να καταλάβει γιατί. Ακούγονταν ουρλιαχτά με τον Έλληνα πρωθυπουργό να χαμογελά αμήχανα μπροστά στην κάμερα. Πρόκειται για ένα σκηνικό που δεν πρέπει να έχει προηγούμενο τον Λευκό Οίκο.

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ πάντως το δικαιολόγησαν ως μία προσπάθεια των δημοσιογράφων να υποβάλουν ερωτήσεις. Ερωτήσεις πάντως δεν υπεβλήθησαν.

Δείτε το βίντεο με το απίστευτο σκηνικό:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ