Το σταυροπόδι του Κυριάκου και η αλλοίωση της ιστορίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση του Προέδρου των ΗΠΑ μετά του προσκεκλημένου του στον Λευκό Οίκο Έλληνα Πρωθυπουργού. Όλη η Ελλάδα είδε έναν Μητσοτάκη να μή μπορεί να ξεφύγει από τον κακό του εαυτό. Όλοι είδαν την επιδεικτική γνώριμη σταυροποδιά όπως επίσης τα αχρείαστα και θρασύτατα «χαϊδευτικά» σπρωξίματα (τύπου «άντε καλέ») όταν οι δύο ηγέτες διασταυρώθηκαν στην διαδρομή προς / από του βήματος ανταλλαγής
φιλοφρονήσεων, ο δικός μας από κειμένου.

Αυτά και άλλα χαρακτηριστικά του Μητσοτάκη απέναντι σε μεγαλύτερο ηλικιακά, εκτός των άλλων που τον χαρακτηρίζουν, προδίδοντας ανατροφή κακομαθημένου και ως εκ τούτου αδιόρθωτου πλουσιόπαιδου!

Παρά την ανεκτικότητά του ο Πρόεδρος Μπαιντεν δεν απέφυγε αδιόρατο μορφασμό ενόχλησης. Όλα αυτά που έπρεπε να είχαν αποφευχθεί από σεβασμό προς τον οικοδεσπότη και του χώρου του, συνέβησαν.

Ειπώθηκαν περιληπτικά φιλοφρονήματα, όμως δεν «ειπώθηκαν αυτά που ειπώθηκαν».

Ας ελπίσουμε σε μιά στήριξη αξιοπρεπή στα τρέχοντα προβλήματά μας εκ μέρους του ΝΑΤΟ, διότι η εμφανώς εκφρασθείσα δυσαρέσκεια του Κρεμλίνου έθεσε το όχημα «η Ελλάς» σε τροχιόδρομο. Η επιλογή έγινε, και ας ελπίσουμε σε κάτι καλό, διότι η θερμή (με τις δύο παλάμες) χειραψία του Άντονυ (στην μία) του Μεβλούτ, σκιάζει! Θα φανεί μεθαύριο.

Ας αναμείνουμε και την σημερινή ομιλία Μητσοτάκη στο Αμερικανικό Κογκρέσο σαν Ελπίδα για τον Ελληνισμό.

Πάντως ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος ηγέτης σε παγκόσμιο επίπεδο, ο οποίος δεν διαλύει μόνο το παρόν και το μέλλον μίας χώρας, αλλά καταφέρνει να διαλύσει και το παρελθόν. Η αναφορά του ότι ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης εμπνεύστηκαν από τους αμερικανούς, μόνο ως κακοποίηση της ιστορίας μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ