Τρομερές καταγγελίες απο την Κατερίνα Μάρκου για την Δόμνα Μιχαηλίδου που αφορούν το Χαμογελο του Παιδιού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανύπαρκτη δημοσκοπικά Δόμνα Μιχαηλίδου, αφού πρώτα έκλεισε το Πρότυπο Παιδικό Νηπιοτροφείο ( ΠΕΝ ) της Καλλιθέας, ένα ίδρυμα με ιστορία 110 χρόνων,απλά για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα.

Τώρα κλείνει με μία δική της υπογραφή το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Η Δόμνα Μιχαηλίδου κάνει μικροπολιτική σε βάρος των παιδιών και των εργαζομένων, των ιδρυμάτων και της κοινωνίας για να μπορέσει να δημιουργήσει λίγο ντόρο γύρω απο το όνομα της. Οι εκλογές είναι κοντά και η αναγνωρησιμότητα της στο ευρύ κοινό ανύπαρκτη΄.

Εκτός αν στόχος της κλείνοντας δύο ιδρύματα είνα να επωφεληθούν άλλοι φορείς που είναι κοντά στην κυβέρνηση, να παρακαμφθεί η υπάρχουσα νομοθεσία και να οφεληθούν ορισμένοι.

Στα 27 χρόνια λειτουργίας του, το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά και το έργο που έχει παράξει είναι μοναδικό για τη χώρα. Τώρα, το κλείνει η Δόμνα Μιχαηλίδου για να αναπληρώσει τη δική της ανεπάρκεια.

Η κατάκτηση κοινοβουλευτικής έδρας για την Δόμνα Μιχαηλίδου είναι δρόμος με δύο κλειστα Ιδρύματα το ΠΕΝ & ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
#χαμογελο_του_παιδιου #κυβερνηση_Μητσοτακη #Μητσοτακης #κυβερνηση Δόμνα Μιχαηλίδου – Domna Michailidou

ΔΗΜΟΦΙΛΗ