Ντροπή: Ούτε ένας συγγενης δεν πάτησε στην εκταφή του Στάθη Ψάλτη

Σοκάρει αυτό που συνεβει στο κοιμητήριο Ζωγράφου οπου εγινε απο τον Δημο εκταφή του Στάθη Ψάλτη εντελώς υπηρεσιακά χωρίς να ενδιαφερθεί και να παραβρεθεί καποιος συγγενης ή έστω φίλος του.

Ο Δήμος ξέθαψε τα οστά του Στάθη Ψάλτη και οπως ανακονωσε του παραχώρησε τιμής ενεκεν μια θέση στο Οστεοφυλάκιο, καθώς προσπάθησε για πολύ καιρο να βρει κάποιον συγγενή του αλλα δεν κατάφερε κάτι παρα τις προσπάθειες του.

Ξεσπά η Καίτη Φίνου για την βιαστική εκταφή του Στάθη Ψάλτη: Οι συγγενείς δεν ειδοποιήθηκαν ποτε

Ο άνθρωπος που για δεκαετίες ολόκληρες γέμιζε χαρα τον κόσμο πλέον θα αναπαύεται εκει.

Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά”. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι.
Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν.

Η Μαίρη Μπάρκουλη αναφερει:

ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΑΡΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ…ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΉΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ…..

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη Γιάννης Ρώτας βρίσκεται σε γηροκομείο με την κατάσταση της υγείας του να είναι επιβαρυμένη. Ο ηθοποιός είχε αποκτήσει μια κόρη, την Μαρία Ψάλτη, από τον γάμο του με την Κάτια Κυβέλου. «Οτιδήποτε μου συνέβαινε τον έπαιρνα τηλέφωνο. Ακόμα και τώρα το χέρι μου πηγαίνει στο νούμερο τηλεφώνου που είχε και προσπαθώ να του τηλεφωνήσω. Και μετά συνειδητοποιώ και λέω «Μαρία, τι κάνεις; Ο μπαμπάς έχει πεθάνει». Είναι τρομακτική η έλλειψη της απώλειάς του. Ο πατέρας μου ζει μέσα μου, αλλά η θέση δίπλα μου θα είναι πάντα άδεια» είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξη της στην Εspresso πριν από έναν χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ