Σάλος με αυτο που έγραψε ο Πορτοσαλτε για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Πορτοσαλτε σχολίασε για το ταξίδι του Κυριακου Μητσοτακη στις ΗΠΑ:

Σοβαρός Πρωθυπουργός, σοβαρού Κράτους.
Ελλάδα 2022, διεθνούς εμβέλειας.
Υπερήφανοι..

Βέβαια ο Πορτοσαλτε δεν ειναι ο μόνος ενθουσιασμένος  με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ καθως στο ίδιο μήκος κλίματος κινήθηκε και ο Παγκαλος:

Εμπνευσμένη ομιλία. Συγχαρητήρια @kmitsotakis, έγραψε ο Θεόδωρος Παγκαλος στο διαδίκτυο και προκάλεσε τσουνάμι σχολίων οπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε.

Πάγκαλε, η περίοδος Σημίτη έκανε περισσότερο κακό στη χώρα, απ όση κάνανε MAZI η Χούντα του ’67, η γερμανική Κατοχή, η ήττα του 1897, η απόβαση του Ιμπραήμ το 1824, η πανούκλα και η νόσος του Χάνσεν.

Σήκω Ανδρέα να δεις τα Παιδιά της Σημιτοσχολής!

Άντε και καλή συγκυβέρνηση με τον Μητσοτάκη, κε Ανδρουλάκη!

Φέρατε το ΠΑΣΟΚ στο όνομα κατά τα άλλα, όμως.

χα χα χα, ο πρώην πασόκος πάγκαλος υμνεί κ γλείφει το ζαβούλιακα γιο του Εφιάλτη που ξεπουλάει τη χώρα κομμάτι κομμάτι κ ροκανίζει μέχρι κ τα πόμολα, που δίνει γη και ύδωρ στους αμερικάνους και συνεκμετάλλευση του Αγαίου. Τι ξεφτιλίκια βλέπουμε στη γιδοχώρα από ανοϊκά γερόντια

Δεν ντρέπεσαι λίγο; πέρασες από το ΠαΣοΚ του Ανδρέα. Τι ελπίζεις; Αντί να βρεις ηρεμία στα γεράματα και να κάνεις αυτοκριτική για τα πολιτικά σου εγκλήματα γλύφεις;

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ,ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΆΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ “ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ”? ΑΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝ, ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ.ΟΥΣΤ ΓΕΡΟΞΕΜΩΡΑΜΕΝΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ.

Για να το λέει ο υπουργός των Ιμίων και του φιάσκου Οτσαλάν, έτσι θα είναι😂😂

Καλά έδωσες τα Ίμια τον Οτσαλάν, σιγά μην έχεις ντροπή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ