Κινητοποίηση για να βρεθεί σπίτι για το μόλις δυο ετων σκυλάκο που το αφεντικό του σκοτώθηκε σε ατυχημα στην Αλεξανδρούπολη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άμεση κινητοποίηση στην Αλεξανδρούπολη ώστε να βρεθεί σπίτι για ένα σκυλάκι μόλις δυο ετων που έμεινε ξαφνικά μόνο του, καθως το 37χρονο αφεντικό έφυγε απο τη ζωη μετά απο ένα τρομερό ατυχημα που είχε, οταν εγκλωβίστηκε σε αυτόματο καδο απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης.

https://www.olympia.gr/1476730/ellada/37chrono-palikaraki-poltopoiithike-prospathonats-na-piasei-ta-farmaka-toy-poy-toy-epesan-se-aytomato-kado-aporrimmaton/

EBFA29BD 7C99 4EA3 BBBE AE7C7F87D560

❗❗❗SOS❗❗❗

🛑 ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ

Ο σκυλάκος αυτός ανήκε στον άνθρωπο που χθες το μεσημέρι έχασε τη ζωή του στο φρικιαστικό δυστύχημα με τον κυλινδρικό κάδο στο κέντρο της πόλης.
Με εισαγγελική εντολή και τη συνοδεία αστυνομίας ο κτηνίατρος του Δήμου και η υπάλληλος του καταφυγίου τον παρέλαβαν από το σπίτι του θανόντος.
Πρέπει να του βρούμε σπίτι. Πρέπει να πάει σε ένα σπίτι να συνεχίσει τη ζωή του. Είναι 2 ετών, φροντισμένος από τον άνθρωπο του. Τον αποχωρίστηκε με αυτόν τον τραγικό τρόπο και το τελευταίο που θέλουμε είναι να μπει σε ένα κλουβί του καταφυγίου.
Σας ζητάμε κοινοποιήσεις. Να μάθουν όλοι την ιστορία του.
Η ζωή συνεχίζεται και μπορούμε να του χαρίσουμε ένα happy end. Τουλάχιστον σ αυτό το αγαθό πλάσμα αφού ως κοινωνία αποτύχαμε να σώσουμε το “αφεντικό” του.
Αρσενικός 2 ετών, 10 κιλακια περίπου, ιδιαίτερα ήσυχος και γλυκός. Στα σχόλια θα βρείτε και βίντεο από τη βόλτα του, αφού τον παραλάβαμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ