Σοκαρει η τιμή της βενζινης: Κάθε μέρα αυξάνεται κατά 1 με 2 λεπτά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίχως «φρένα» οι αυξήσεις στα καύσιμα, με τους ιδιοκτήτες οχημάτων να είναι κυριολεκτικά σε απόγνωση και σε πολλές περιπτώσεις έχουν σηκώσει «χειρόφρενο», έχοντας το όχημα τους μόνο για τις απαραίτητες μετακινήσεις. Παράλληλα, οι παράγοντες της αγοράς να προειδοποιούν για νέο «ράλι» σε βενζίνη και το πετρέλαιο.

Τι και να έδωσε το κράτος το περιβόητο και πολυδιαφημισμένο Fuel Pass! Αυτό δεν έφτανε ούτε για ένα γέμισμα. Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι πρατηριούχοι που προβλέπουν ότι η βενζίνη θα αγγίξει ακόμα και τα 3 ευρώ! Η αμόλυβδη ξεπερνάει ήδη τα 2,5 ευρώ το λίτρο σε ορισμένα νησιά, ενώ την ίδια ώρα στην Αττική, η μέση τιμή της έχει φτάσει στα 2,20 ευρώ, η ενισχυμένη «100άρα» στα 2,38 ευρώ, ενώ το πετρέλαιο κίνησης στα 1,85 ευρώ.

Οι διακυμάνσεις που παρατηρούνται στις τιμές είναι μεγάλες. Περιοχή ανά περιοχή αλλάζουν. Ενδεικτικό είναι ότι στον Ασπρόπυργο μπορεί να βρει κανείς αμόλυβδη σε τιμή που είναι κάτω των 2 ευρώ, ενώ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Πετράλωνα έχει ξεπεράσει τα 2,30 ευρώ.

Αυτές είναι οι ακριβότερες περιοχές

Σε αρκετές περιοχές της χώρας η τιμή του λίτρου της βενζίνης έχει φθάσει πλέον τα 2,50 ευρώ, όπως στην Κύθνο, την Σαντορίνη, την Αμοργό. Στην Κύθνο στα 2,50 ευρώ το λίτρο, ενώ στην Αμοργό και την Σαντορίνη στα 2,489 ευρώ και 2,48 ευρώ το λίτρο αντίστοιχα. Αρνητικές πρωτιές καταγράφουν οι Παξοί με 2,57 ευρώ και η Νίσυρος στα 2,61 ευρώ. Στην Πάτμο, όπου η αμόλυβδη είχε φθάσει τα 2,5 ευρώ, μετά από παρέμβαση της εταιρείας, η τιμή έπεσε 15 λεπτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ