Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Η αλλαζονεια της κυβέρνησης Μητσοτακη προηγείται της πτώσης της: Τωρα τα έβαλε με το Χαμογελο του Παιδιού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια κυβερνηση χωρίς ανθρώπινο κοινωνικό πρόσωπο που αποδεικνύει καθημερινά πόσο σκληρή ειναι αλλα και που γίνεται όλο και πιο πολύ ανάλγητη καθημερινά.

Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα με ένα βάρβαρο και σκληρό lockdown, το αυστηρότερο σε όλη την πολιτισμένη Ευρωπαικη Ενωση, οι πολίτες επέστρεψαν στην κανονικότητα ξυπνώντας σε μια πραγματικότητα οπου η βενζίνη καλπάζει προς τα τρια ευρω, το σουβλακι εχει ξεπεράσει τα τρια ευρω, το ψωμι και αυτο καλπάζει, ενώ για να δεις τις τιμές στο σουπερ μαρκετ θες κυάλια.

Μια κοινωνία αφημένη στην αισχροκέρδεια οπου με πρόσχημα  τον πόλεμο στην Ουκρανια ξαφνικά όλα ακρίβυναν με αποκορύφωμα την ενέργεια και την ληστρική ρητρα αναπροσαρμογής στο ρευμα που διαλύει οικογένειες και επιχειρήσεις και μετατρέπει σε κρατικοδίαιτες τις ιδιωτικές εταιρίες ενέργειας που απολαμβάνουν τις κρατικές επιδοτήσεις, καθως χάρη στις υπερβολικές τους χρεώσεις εχει πλέον δημιουργηθεί το πλαίσιο για να ροκανίζουν κρατικο χρημα ενώ οι πολίτες στενάζουν.

Και σαν να μην  έφταναν όλα αυτά, ο επόμενος στοχος της κυβέρνησης ειναι τωρα το Χαμογελο του παιδιού. Αφού τακτοποίησε τα πάντα στη χωρα, τωρα λέει πως παει να βάλει τάξη κι εκει, κλείνοντας το.

Εξονυχιστικός έλεγχος και προειδοποιήσεις σε σταθερό χορηγό του οργανισμού που δήλωσε τη στήριξή του.

Σάλο και οργή έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το διαφαινόμενο κλείσιμο του Χαμόγελο του Παιδιού, ενός οργανισμού που εδώ και χρόνια έχει προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά και οικογένειες, την ώρα που ο κρατικός μηχανισμός είναι ανύπαρκτος!

Ο επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος κατήγγειλε δημόσια ότι η κυβέρνηση με την πρόσφατη υπουργική απόφαση της Δόμνας Μιχαηλίδου, μεθοδεύει το κλείσιμο της οργάνωσης. Μάλιστα ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε σήμερα ότι ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης του ζήτησε να σταματήσει τις δημόσιες καταγγελίες με σκοπό να… ξεχαστεί το θέμα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο οργανισμός προχώρησε σε μια νέα καταγγελία που ουσιαστικά αφήνει αιχμές για εκβιαστικές ενέργειες του κυβερνητικού μηχανισμού που εκθέτουν βαρύτατα προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter το Χαμόγελο του Παιδιού, ένας από τους σταθερούς χορηγούς του οργανισμού εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό να υποστηρίξει τον οργανισμό, ωστόσο μια ημέρα μετά του χτύπησε την πόρτα επιτελείο της ΑΑΔΕ για να του κάνει έλεγχο. Μάλιστα στον προειδοποίησαν ότι θα ακολουθήσει και νέοι έλεγχο!

«Τραγικό! Σταθερός χορηγός μας έβγαλε ανακοίνωση σαν εταιρία, για την υποστήριξη του
@hamogelo και την επόμενη ημέρα δέχθηκε εξονυχιστικό έλεγχο από το τμήμα δημοσίων εσόδων και του είπαν ότι ακολουθεί και έλεγχος περιφέρειας. Το κατέβασε αμέσως, φοβήθηκε» γράφει το οργανισμός στον επίσημο λογαριασμό του.

Τρομερές καταγγελίες απο την Κατερίνα Μάρκου για την Δόμνα Μιχαηλίδου που αφορούν το Χαμογελο του Παιδιού.

3367B533 3E5D 4652 B61A A5556B84ABBE

Η ανύπαρκτη δημοσκοπικά Δόμνα Μιχαηλίδου, αφού πρώτα έκλεισε το Πρότυπο Παιδικό Νηπιοτροφείο ( ΠΕΝ ) της Καλλιθέας, ένα ίδρυμα με ιστορία 110 χρόνων,απλά για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα.

Τώρα κλείνει με μία δική της υπογραφή το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Η Δόμνα Μιχαηλίδου κάνει μικροπολιτική σε βάρος των παιδιών και των εργαζομένων, των ιδρυμάτων και της κοινωνίας για να μπορέσει να δημιουργήσει λίγο ντόρο γύρω απο το όνομα της. Οι εκλογές είναι κοντά και η αναγνωρησιμότητα της στο ευρύ κοινό ανύπαρκτη΄.

Εκτός αν στόχος της κλείνοντας δύο ιδρύματα είνα να επωφεληθούν άλλοι φορείς που είναι κοντά στην κυβέρνηση, να παρακαμφθεί η υπάρχουσα νομοθεσία και να οφεληθούν ορισμένοι.

Στα 27 χρόνια λειτουργίας του, το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά και το έργο που έχει παράξει είναι μοναδικό για τη χώρα. Τώρα, το κλείνει η Δόμνα Μιχαηλίδου για να αναπληρώσει τη δική της ανεπάρκεια.

Η κατάκτηση κοινοβουλευτικής έδρας για την Δόμνα Μιχαηλίδου είναι δρόμος με δύο κλειστα Ιδρύματα το ΠΕΝ & ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
#χαμογελο_του_παιδιου #κυβερνηση_Μητσοτακη #Μητσοτακης #κυβερνηση Δόμνα Μιχαηλίδου – Domna Michailidou

ΔΗΜΟΦΙΛΗ