Με ποια αρμοδιότητα ο Στόλτενμπεργκ «κατανοεί» την επέμβαση της Τουρκίας στα εσωτερικά της Σουηδίας και Φιλανδίας;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα σημερινά ΜΜΕ στην Τουρκία στον απόηχο της ομιλίας Μητσοτάκη στο Αμερικανικό Κογκρέσο, έχουν κυριολεκτικά λυσσάξει για την διαίρεση της Κύπρου, επιβεβαιώνοντας τα καταχθόνια σχέδια της Άγκυρας να κατασκευάσει κράτος / παράρτημα στο νησί, σε πρώτη φάση, καί αργότερα ένωση αυτού με την μητέρα πατρίδα, και αργότερα… βλέπουμε και για τα υπόλοιπα. Συνεπώς τώρα πρέπει να αντιμετωπισθούν ΟΛΑ.

Μοναδική ευκαιρία το ΒΕΤΟ της Τουρκίας στην ένταξη Φινλανδίας καί Σουηδίας. Τα ανθρωπάρια τύπου Στόλτενμπεργκ είναι η ώρα να συμμαζεύονται. Οι Έλληνες αξιωματούχοι πως θα τον υποδεχτούν αν ποτέ ανταμώσουν; Ο ίδιος φυλάγεται καί Ελλάδα δεν έρχεται. Τουρκία, πηγαίνει. Συχνά. Όμως γιατί ;

Τέλος ποία η αρμοδιότητα του ΓΓ του ΝΑΤΟ ένός συμφώνου προστασίας των συνόρων
και μόνον συνόρων των κρατών μελών του να αποφαίνεται και μάλιστα τελεσίδικα σε θέματα τρομοκρατίας οποία και είναι εσωτερική, ξανά, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ υπόθεση ενός εκάστου μέλους. Συνεπώς τον ΓΓ της Συμμαχίας μόνον η συνοχή αυτής δεν τον ενδιαφέρει!Ενώ ενθουσιωδώς έδειξε να παραλαμβάνει τις προθέσεις προς ένταξη των χωρών που αιτούνται αυτήν, από την άλλη έχει προλάβει να τορπιλίσει την συνοχή «καλώντας» τους 29 να υποταχθούν στον ένα. Ελπίζεται να επικρατήσει το δίκαιο καί αντίθετο των «δικηγορικών» δραστηριοτήτων του εν λόγω ΓΓ με τις ανάλογες προβλεπόμενες κυρώσεις επιβαλλόμενες από αρμόδιο όργανο της Συμμαχίας εφόσον τούτο υφίσταται.

Άλλως υπό / ΓΓ γιατί υπάρχει;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ