Ηχητικό ντοκουμέντο: Σοκάρει η ψυχραιμία της Πισπιρίγκου την ώρα που το παιδί της σφάδαζε από τους πόνους

Τις καταθέσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα, στις οποίες αναφέρεται ότι η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρούσε με εξωφρενικό τρόπο την ψυχραιμία της, έρχεται να επιβεβαιώσει ένα ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Είναι η στιγμή το μικρό κορίτσι παθαίνει κρίση μέσα στο νοσοκομείο και η 33χρονη μητέρα της «καίγεται» να την βιντεοσκοπήσει προκειμένου να δείξει το ντοκουμέντο στους γιατρούς. Η 9χρονη άλλωστε δεν είχε πάθει κανένα επεισόδιο μπροστά τους, παρά μόνον όταν βρισκόταν μόνη με την μητέρα της. 

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε η εκπομπή Tlive, η μητέρα παραμένει απόλυτα ψύχραιμη την ώρα που η τετραπληγική κόρη της σφαδάζει από τους πόνους. Σα να μην συμβαίνει και τίποτα τρομερό, η Πισπιρίγκου καλεί τους νοσηλευτές να μπουν στο δωμάτιο και τους αναφέρει ότι θέλει να καταγράψει την κρίση.

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ!

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

Σημειώνεται ότι η εκπομπή αφαίρεσε τις κραυγές του μικρού παιδιού για ευνόητους λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ