Σοκ στον αέρα της ΕΡΤ: Απο την ομιλία του πρωθυπουργού μας στην Αμερική, απουσιάζει το θέμα της θέμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμηχανία επικράτησε στον αέρα πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ σήμερα, όταν έγινε ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη και τους εκπροσώπους του συλλόγου Ποντίων στο μνημείο του Νίκου Καπετανίδη, στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, με αφορμή την ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού.

Ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Φωτιάδης μίλησε για όσα συμβολίζει η 19η Μάϊου και η θυσία των εθνομαρτύρων μας, ενώ μάλιστα εξέφρασε το παράπονό του για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο.

«Θα ήθελα να πω ότι από πολύ όμορφη ομιλία του πρωθυπουργού μας στην Αμερική, απουσιάζει το θέμα της θέμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας. Νομίζω ότι είναι ένα κενό που θα έπρεπε να το είχε καλύψει στην εισήγησή του» σημείωσε, ωστόσο οι παρουσιαστές της εκπομπής έσπευσαν να προχωρήσουν στο επόμενο θέμα.

«Ωραία, ωραία, μάλιστα, μάλιστα, ευχαριστούμε πολύ» ακούστηκαν να σημειώνουν και πρόσθεσαν «βήματα γίνονται κι εμείς είμαστε εδώ και δίνουμε άλλο βήμα για να τα αναδεικνύουμε»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ