Σάλος με τις φήμες για την Μαρια Αναστασοπούλου που την θέλουν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδακη τη νέα τηλεοπτική σεζόν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΤ1 καλεί Aναστασοπούλου, με το κανάλι να μπαίνει στο παιχνίδι διεκδίκησης της δημοσιογράφου του Σκάι με μια πρόταση που φαίνεται ότι ανατρέπει τα δεδομένα. Η Μαρία Αναστασοπούλου δέχτηκε πρόταση από το κανάλι του Θοδωρή Κυριακού να συνεχίσει εκεί την καριέρα της, καθώς το συμβόλαιό της με τον Σκάι λήγει το καλοκαίρι.

Μάλιστα, η πρόταση αφορά την ένταξή της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» με πρωτοβουλία του ίδιου του δημοσιογράφου, όπως λέγεται, και ενώ οι φήμες περί επικείμενης αποχώρησής του από την παρουσίαση της εκπομπής μέσα στην επόμενη χρονιά μέχρι στιγμής δεν έχουν διαψευστεί, προκαλώντας εκ νέου σενάρια διαδοχής.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η Αναστασοπούλου συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της και με τον Σκάι, για την αξιοποίησή της στο πρόγραμμα του σταθμού, στον οποίο ανήκει εδώ και δέκα χρόνια, από τότε που έκανε την πρακτική της ως φοιτήτρια Κοινωνιολογίας, με το κανάλι στην πορεία να τη χρήζει συμπαρουσιάστρια του Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα». Μένει, λοιπόν, να δούμε αν η ίδια θα συνεχίσει στο Φάληρο και αν θα αποδεχτεί την πρόταση για δική της εκπομπή, μετά το «Σήμερα» ή θα μετακομίσει στο Μαρούσι. Πάντως, στους διαδρόμους του Σκάι ακούγεται πως υπάρχει έντονη ενόχληση από τα μεγαλοστελέχη για τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, που πολιορκούν δικούς τους παρουσιαστές. Τα δύο κανάλια αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε έναν… ακήρυχτο πόλεμο, με τον ΑΝΤ1 να έχει το πλεονέκτημα των κινήσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ