Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μετά την απόφαση

Ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία εκ προθεσεως και 15 έτη για τον ομαδικό βιασμό, επέβαλε ομόφωνα στους δυο κρατουμενους για τη δολοφόνια της Ελένης Τοπαλουδη.

Μετά την εκφώνηση της ομόφωνης απόφασης το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα

«Να είστε άνδρες με μπέσα και αξιοπρέπεια, να τιμάτε τα παντελόνια σας και να μην δολοφονείτε τα παιδιά μας», ανέφερε η Κουλα Τοπαλουδη μετά την ανακοίνωσης της απόφασης του μικτου Ορκωτό Εφετείου το οποιο ομοφώνως καταδίκασε σε ισόβια δεσμά τους δολοφόνους της Ελένης επιβάλλοντας τους πρόσθετη ποινή 15 ετών για ομαδικό βιασμό. Εξέφρασε όπως είπε εν μέρει την ικανοποίηση της για την ποινή «εν όλω όμως όχι αφού τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μπαίνουν φυλακή και να μην ξανά βγαίνουν… δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί να έχουν δικαίωμα να αποφυλακιστούν στα 45 τους και το δικό μου παιδί να μην έχει δικαίωμα στη ζωή εξαιτίας τους».

Παράλληλα επανέλαβε το αίτημα της, το αίτημα όλων των μανάδων για συνάντηση τους με τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτακη ώστε να συζητήσουν για την ποινή αντιμετώπιση τέτοιων ειδεχθων δολοφονιών.

Απο την πλευρά του ο Γιάννης Τοπαλουδης δήλωσε ότι τέτοια εγκλήματα θα πρέπει να τιμωρούνται με εξοντωτικές ποινές ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος επανάληψης τους, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετική διαδικασία τόσο στο εφετείο οσο και στο πρωτο δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ