Σάλος με τον Πορτοσαλτε στον αέρα του Σκαι: Τι εννοούσε με το τρίπτυχο εκλογές, Πρωθυπουργός και σκαπουλάρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πληροφορίες που διαρρέονται από το Μαξίμου και συνεχώς αυξάνονται αναφορικά με τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου, έχουν προκαλέσει διάφορα σχόλια για την Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχόλια και αναλύσεις περί «αναζήτησης ισχυρής εντολής για τη συνέχεια», αλλά και αναφορές τύπου «θέλει να αποδράσει βλέποντας τα ακόμα πιο δύσκολα που έρχονται».

Πάνω σε αυτό συζητούσαν το πρωί στο στούντιο του ΣΚΑΪ, με τον Άρη Πορτοσάλτε να επιχειρεί ένα σχόλιο, αν και ανολοκλήρωτο:

«Νιώθω ότι αυτό το πράγμα το να πει κάνω τις εκλογές για να τη σκαπουλάρω και ως εικόνα, προσωπικά επειδή δεν το κρίνω με τακτικισμό δεν νομίζω ότι είναι… για τον κόσμο που απευθύνεται ο Πρωθυπουργός».

«Δεν εξαρτάται πάντοτε από τον ίδιο η λήψη της απόφασης, διότι πάντοτε η συγκυρία είναι εκείνη που μετράει στις πολιτικές αποφάσεις. Αν μέχρι το φθινόπωρο έχει συμβεί οτιδήποτε, είναι κάτι που δεν μπορεί κανένας να το ξέρει, είναι τεράστιος ο πολιτικός χρόνος», επεσήμανε σε εκείνο το σημείο ο πολιτικός αναλυτής Γ.Σεφερτζής.

Για να επανέλθει ο Άρης Πορτοσάλτε: «Και εν πάσει περιπτώσει και επειδή έχουμε την αγωνία αν θα αντεπεξέλθει το κράτος στις φωτιές, στο ένα και στο άλλο, να σοβαρέψουμε και να σοβαρευτεί το κράτος, για το οποίο δαπανούμε 97 δισεκατομμύρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ