Έσβησε το αηδόνι της Μαγνησίας – Πεθανε ο Γιάννης Γκόβαρης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε απο τη ζωη σε ηλικια 63 ετων, ο Γιάννης Γκόβαρης μετά απο άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο χαμός του εχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας.

Πριν λίγες ώρες έφυγε ο αγαπημένος μου πατέρας φίλος κι αδερφός.
Καλό ταξίδι στρατηγέ,
θα χεις παρέα τ άλλο σου παιδάκι από σήμερα.
Η κηδεία θα γίνει στις 16:00 στο καστράκι Φαρσάλων

B571B566 6812 4157 94C5 B31B0827378C

Ο ΓιάννηςΓκόβαρηςείχε αφήσει το στίγμα του επί δεκαετίες στο δημοτικό παραδοσιακό τραγούδι και συμμετείχε σε πολλά πανηγύρια. Καταγόταν από τον Αλμυρό, ενώ διέμενε στα Φάρσαλα.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναιων Τρικάλων εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Γκοβαρη. Με πολύπλευρη δραστηριότητα, ο Γιάννης Γκοβαρης άφησε το δικό του αποτύπωμα στο χώρο της σαρακατσανικης παράδοσης, κυρίως μέσα από τη συνεπή του ενασχόληση με το παραδοσιακό σαρακατσανικο τραγούδι.Υπήρξε ένας από τους πιο χαρισματικούς και γνήσιους ερμηνευτές της παράδοσης μας, ένας αυ­θεντικός ερμηνευτής του σαρακατσάνικου τραγουδιού. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δυστυχώς μόλις έμαθα ότι έφυγε από κοντα μας ο αξιαγάπητος φίλος και συνάδελφος Γιάννης Γκοβαρης.
Ένας αξιοπρεπέστατος,καλοσυνάτος και τίμιος άνθρωπος,ενας αυθεντικος τραγουδιστής που τίμησε τη σαρακατσάνικη παράδοση και όχι μόνο.Θα μεινει για πάντα στις καρδιες όλων εκείνων που γλέντησαν άπειρες νύχτες με την υπέροχη γνήσια φωνη του.
Θερμά συλλυπητήρια σε ολη την οικογένεια.Καλο παράδεισο φίλε Γιάννη!😢😢😢😢😢

Έφυγε από τη ζωή ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ένας μεγάλος υπηρέτης της ελληνικής, και κυρίως, της σαρακατσάνικης παράδοσης! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει! Καλό ταξίδι, φίλε Γιάννη!

Συγκινητικό είναι το “αντίο” του Θωμά Βούζα, ενός καλλιτέχνη που συνεργάστηκε μέχρι τελευταία στιγμή με τον δημοτικό τραγουδιστή. “Ο Γιάννης ήταν για μένα ένα στήριγμα εκεί έξω. Με έβαλε στο σπίτι του, μου φέρθηκε σαν πατέρας, κι εγώ σαν γιος του. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα καλά που μου έκανε κι αυτά που ζήσαμε. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση”.

Με πληροφορίες απο τοπικά sites της Μαγνησίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ