Πακιστανοί στη Λάρισα, πήγαν να βιάσουν 40χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν σήμερα 3 υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35, 25 και 28 ετών που κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού μίας 40χρονης.

Στην Ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθούν θα οδηγηθούν σήμερα τρεις υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35, 25 και 28 ετών, οι οποίοι συνελήφθηκαν κατηγορούμενοι για απόπειρα βιασμού έπειτα από καταγγελία μιας 40χρονης υπηκόου Βουλγαρίας.

Η 40χρονη και ο 43χρονος Αφγανός συζούν σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στη Λάρισα, στο οποίο ο 43χρονος σύντροφός της υπενοικίαζε ένα δωμάτιο στους τρεις Πακιστανούς.

Προχθές το βράδυ και ενώ ο Αφγανός απουσίαζε στην εργασία του, οι τρεις συνένοικοι – όπως κατήγγειλε η 40χρονη – αποπειράθηκαν να τη βιάσουν κάνοντας χρήση σωματικής βίας, ενώ της αφαίρεσαν ρούχα και εσώρουχο.

Η ίδια προέβαλε αντίσταση, με τους τρεις δράστες να μην επιτυγχάνουν τελικά τον σκοπό τους, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία. Οι τρεις Πακιστανοί υπήκοοι, όπως και ο Αφγανός σύντροφος της 40χρονης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Ο 43χρονος Αφγανός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ παραπέμφθηκε για αύριο στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο κατηγορούμενος για παράνομη διευκόλυνση διαμονής στην Ελλάδα των τριών κατηγορουμένων για βιασμό, οι οποίοι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Να σημειωθεί ότι οι τρεις κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν εκ νέου σήμερα στην Ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθούν, ενώ παραμένουν κρατούμενοι.

Με πληροφορίες απο το directus.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ