Άγριες Μέλισσες: Τελειώνουν στις 7 Ιουλίου, ανημερα της επετειου που εγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτακης, τυχαίο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο τα πρωτα επεισόδια της σειράς ήταν εμφανή τα πολιτικά μηνύματα που η σειρά φιλοδοξούσε να περασει. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν το φιναλε της να εχει και αυτο καποια πολιτική αναφορά. Ετσι μον9 τυχαίο δεν μπορει να ειναι που το τελευταίο επεισόδιο της σειράς εχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου, την επέτειο των τελευταίων εκλογών που έγινα το 2019 στις οποιες εγινε πρωθυπουργός ο Κυριακος Μητσοτακης.

Στις 7 Ιουλίου ολοκληρώνονται έπειτα από τρία χρόνια επιτυχίας οι «Αγριες μέλισσες». Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», θα πέσει η αυλαία μετάδοσής τους.

Ωστόσο, τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 θα σταματήσουν με κλάματα, χαρές, γιορτές και μελαγχολία τη Δευτέρα 20 Ιουνίου! Τι μας περιμένει μέχρι τότε; Μια υπέροχη μεταστροφή του Μελέτη, την οποία θα βλέπει η Ανέτ από τον ουρανό, η μητέρα του, και θα χαίρεται. Και τι εννοούμε;

Το παράνομο ζευγάρι Κορίνα και Μπάμπης θα βρει έναν αληθινό σύμμαχο στις «Αγριες μέλισσες», από εκεί που δεν το περιμένει. Ποιος το βοηθάει να γλιτώσει από τον αδίστακτο Ακύλλα;

korina mpampis melisses

Ο σύζυγός της, ο Μελέτης. Μόνο που ο Μελέτης θα σκοτωθεί, αλλά προτού θα έχει προλάβει να σκοτώσει τον Ακύλλα! Μπάμπης και Κορίνα φεύγουν μαζί από το Διαφάνι προς άγνωστη κατεύθυνση, προκαλώντας την οργή του Ακύλλα,ο οποίος κινεί γη και ουρανό για να τους βρει. Εκείνος είναι αποφασισμένος να σκοτώσει τον Μπάμπη με τα ίδια του τα χέρια. Στη δύσκολη αυτή ώρα του ζευγαριού θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από τον διώκτη τους… ο Μελέτης!

akilasdoukas2124

Στη συνέχεια, η μοίρα φέρνει απέναντι από τον Ακύλλα τον Μελέτη, ο οποίος ετοιμάζεται να του δώσει τη χαριστική βολή. Είναι αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση τον πρώην πεθερό του και για τον λόγο αυτό στρατολογεί δίπλα του άνδρες της επιλογής του, με σκοπό την κατάλληλη στιγμή να επιτεθούν εναντίον του και να τον σκοτώσουν.

Ενα βράδυ στο Διαφάνι η σύγκρουση που έρχεται μεταξύ των ανθρώπων του Ακύλλα και του Μελέτη θα είναι πολύ μεγάλη. Μάλιστα, όπως λέγεται, μέσα από τη σκληρή αυτή σύγκρουση θα χάσουν τη ζωή τους και οι δύο! Το τέλος στις «Αγριες μέλισσες» προβλέπεται συγκλονιστικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ