Οργισμένη ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κατά εφημερίδας για την υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει:

Αυτό το δημοσιογραφικό «ξέπλυμα» των υιών Λεβέντη, φιγουράρει σήμερα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».Θεωρεί θέσφατο την κατάπτυστη πρόταση μιας εισαγγελέως στο Δικαστικο Συμβούλιο και την χαρακτηρίζει πόρισμα!Υπομονή,η σφαλιάρα καταφθάνει για όλους σε λίγες ώρες.

Ενώ σε άλλη ανάρτηση του τονίζει:

ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Αναμένονται τα αποτελέσματα απο την εξέταση μαλλιών της Γεωργίας που εστάλησαν στη Γαλλία. Εάν δείξουν αυτό το οποίο οι ελληνικές αρχές απέκρυψαν με κάθε τρόπο, που θα πάνε να κρυφτούν οι αρμόδιοι; Εισαγγελείς,ανακριτές, ιατροδικαστές, αστυνομικοί,κρυφτείτε!

Αγαπητή Γεωργία (ανοικτή επιστολή 19.5.2022)

Φαίνεται σαν να σ΄ έχουν εγκαταλείψει οι οψίμως θριαμβεύτριες και πρωταγωνίστριες του κινήματος metoo. Ή αμέσως μετά την αρχειοθέτηση της καταγγελίας και της μήνυσής σου, ως θύματος ομαδικού βιασμού, να σ΄ έχουν απεντάξει από τον κοινό τους αγώνα.

Λέγεται επίσης ότι «ο νικητής έχει τους περισσότερους φίλους, αλλά ο νικημένος -ελπίζω- τους καλύτερους». Κι είναι αρκετός καιρός τώρα που από όλα τα συμβάντα, τις τραγωδίες και τα δράματα που εκτυλίσσονται στον κόσμο των Μέσων της Ενημέρωσης, η ιστορία σου εμπίπτει στον πυρήνα της ζωής και της ύπαρξής μας, που είναι η πίστη ή η αμφιβολία μας στο κράτος Δικαίου, στην ισονομία που προστατεύεται από το Σύνταγμα και στην Δικαιοσύνη. Κι όλα αυτά ανάμεσα σ΄ όσα τεχνηέντως και πυρετωδώς κοινοποιεί η ανάγκη της Επικοινωνίας, άλλοτε εμφορούμενη από την υψηλή αξιακή της υπόσταση κι άλλοτε απ΄ τη χρησιμοθηρική αδηφαγία δημοσιογράφων και εκδοτών που κλιμακώνει και μας κρατά σ’ αγωνιώδη ανησυχία για τις εξελίξεις τους.

Απ΄ όλες αυτές τις τραγωδίες, πιο πολύ η δική σου οδυνηρή περιπέτεια είναι αυτή που με ώθησε να γράψω τις σκέψεις μου. Και το κάνω στον δημόσιο λόγο γιατί είσαι πια ένα δημόσιο πρόσωπο που, ζητώντας βοήθεια και δικαίωση, έφθασες στο κέντρο της Δικαιοσύνης, προσφεύγοντας νόμιμα ως όφειλες και πράττοντας αυτό που έπρεπε να πράξεις. Της Δικαιοσύνης που, όντας η πηγή της ζωής, οφείλει αντιστοίχως να στέκεται και να παραστέκεται ως ανάγκη και νομοτέλεια, στην ανιδιοτέλεια και στην ελευθερία της ψυχής. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ