Αυτο το γελαστό παλικαρακι που τραγούδησε στο Xfactor ειναι ο γιος του Γιώργου Παπαδακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορει ο πατέρας Γιώργος Παπαδακης να κανει εκπομπές στον ΑΝΤ1, ο γιος όμως βρέθηκε στην σκηνή του XFactor και εντυπωσίασε το κοινό και τους κριτές.

Ετσι οι τηλεθεατές του X Factor ειδαν να βγαίνει στην σκηνή μαζί με τον Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα και να τραγουδα ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσωνας.

Την αποκάλυψη έκανε ο Ηλίας Ψινάκης, με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Μιχάλη Κουινέλη να διατυπώνουν τις ερωτήσεις τους.

Ποιος ειναι ο Ιάσωνας Παπαδακης

«Ξεκίνησα να γράφω μουσική στα 16 μου. Όσο σπούδαζα Business στην Αγγλία πήρα την κιθάρα μου κι έπαιξα σε ένα μπαρ, ένιωθα σαν ρομπότ. Η οικογένειά μου με στηρίζει. Έπαθαν σοκ όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική».

«Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει την εκπομπή του, μου φαινόταν μια νορμάλ δουλειά. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του»

«Το πρώτο μου τραγούδι το άκουσε η κοπέλα μου. Ο έρωτάς μας τότε ήταν η έμπνευσή μου. Δεν έχω σχέση τώρα, είμαι ελεύθερος και ωραίος. Η μουσική μου έχει βάλει γυαλιά για να βλέπω τον κόσμο ξεκάθαρα. Το όνομα “Γιώργος Παπαδάκης” είναι τεράστια ασπίδα στην πλάτη μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ