Η απάντηση του Μιλτιαδη Βαρβιτσιωτη στην εφημεριδα Documento

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το @documentonews του κ. Βαξεβάνη έχει εφεύρει διάφορους τρόπους κατά καιρούς για να πλήξει τον Πρωθυπουργό. Αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Όσα γράφονται περί συναλλαγής αποτελούν μόνο μυθεύματα. Η πολιτική στην παράταξή μας βασίζεται σε αξίες & αρχές.

3FDC845F AE1F 4F56 8042 F51026499605

Η ΝΔ θα αποκτήσει για πρώτη φορά τη θέση του γγ του ΕΛΚ. Αυτό αποτελεί μέγιστη αναγνώριση στον ρόλο της ως ένα από τα ισχυρότερα ευρωπαϊκά κεντροδεξιά κόμματα & αποτελεί προσωπική επιτυχία του @kmitsotakis. Σαν στρατιώτης της παράταξης είμαι περήφανος που συνέβαλλα σε αυτό.

Το σχόλιο του Documento για την απάντηση Βαρβιτσιωτη: Επιβεβαιώνει αντί να διαψεύσει

Καταρχάς, ο κ. Βαρβιτσιώτης είναι τόσο πιστός στρατιώτης που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην «πληγεί ο πρωθυπουργός». Δικαίωμά του. Ωστόσο, εικάζουμε πως ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με αυτήν την απάντηση. Κι αυτό γιατί ο αν. υπουργός δεν διαψεύδει ότι ο ίδιος επιθυμούσε διακαώς να τοποθετηθεί αντιπρόεδρος του ΕΛΚ. Τώρα, αν είναι ρουσφέτι ή όχι το βόλεμα του γιου του πρωθυπουργού, αυτό είναι κάτι που δεν χρήζει καν διευκρίνισης. Ειδικά τώρα που ο Ισπανός εργοδότης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη παίρνει μέσα από τα χέρια του Μ. Βαρβιτσιώτη τη θέση του αντιπροέδρου.

Και κάτι τελευταίο. Την Παρασκευή το Documento επικοινώνησε με στενούς συνεργάτες του κ. Βαρβιτσιώτη, ζητώντας την εκδοχή του αν. υπουργού για το συγκεκριμένο θέμα. Τότε, οι συνεργάτες του μας υπαγόρευσαν απλά και μόνο ότι ο κ. Βαρβιτσιώτης «δούλευε και δουλεύει για να είναι όσο το δυνατόν ισχυρότερη η ΝΔ στο ΕΛΚ». Ο λόγος που ο κ. Βαρβιτσιώτης θέλησε να «αδειάσει» δύο φορές τον πρωθυπουργό και μάλιστα μέσω του Documento, είναι ένα δεδομένο που θα πρέπει να τους απασχολήσει σοβαρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ