Απιστευτη καταγγελία του Μακη Τριανταφυλλοπουλου που αφορά τον εισαγγελέα διαφάνειας Θεσσαλονίκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει:

ΕΠΑΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ!Ντροπη σας υπάλληλοι! Η υπόθεση θα πάει μέχρι το τέλος είτε το θέλετε είτε όχι.Η τιμη της Κοκα Κόλα δεν είναι μεγαλύτερη απο την αξιοπρέπεια της Γεωργιας.

038E9352 8D44 44BB 8F23 DE283BE86645

Την Τρίτη που πέρασε, οι δικηγόροι της Γεωργίας Μπίκα υπέβαλαν υπόμνημα στον Εισαγγελέα Διαφάνειας Θεσσαλονίκης Βασίλη Φλωρίδη για τυχόν παραλείψεις στην πρόταση της Εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε η υπόθεση βιασμού να τεθεί στο αρχείο.

Την Παρασκευή το πρωί που ο Βασίλης Φλωρίδης πήγε να παραλάβει το υπόμνημα, αυτό έλειπε από το γραφείο του και κρατήθηκε από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Άγγελο Καμηλάρη.

Όταν ο Βασίλης Φλωρίδης απευθύνθηκε στον Άγγελο Καμηλάρη προκειμένου να τον ερωτήσει γιατί το υπόμνημα που εστάλη προς αυτόν έλειπε από το γραφείο του, ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας Εφετών του απάντησε πώς τον έχει παύσει από Εισαγγελέα Διαφάνειας.

Ο Βασίλης Φλωρίδης όπως ήταν φυσικό του ζήτησε τον λόγο διότι είχε διοριστεί από τον ίδιο τον Καμηλάρη τον Σεπτέμβριο του 2021 και θα έπρεπε να επανακριθεί τον Σεπτέμβριο του 2022 όπως προβλέπουν οι διατάξεις.

Στο διάστημα αυτό δεν θα μπορούσε να παυτεί από τον Άγγελο Καμηλάρη χωρίς να προκύψει μείζονος σημασίας αιτία.

Πρόκειται για δικαστικό πραξικόπημα το οποίο έχει να συμβεί από συστάσεως ελληνικού κράτους. Περιττό να επισημάνουμε πως οι φωνές του Βασίλη Φλωρίδη ακούστηκαν σε όλον τον όροφο. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ