Ταυτοποιήθηκε το παλικαρακι που έπεσε στις γραμμές του ΜΕΤΡΟ – Γιατί τον αναζητούσε το Χαμογελο του παιδιού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το απόγευμα της Τετάρτης ένας άντρας πήδηξε στις ράγες του μετρό στον Κορυδαλλό, την ώρα που ερχόταν ο συρμός. Η Πυροσβεστική τον απεγκλώβισε σε λιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σοβαρά τραυματισμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 26χρονο που είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη την Τρίτη και μάλιστα είχε εκδώσει Missing Alert «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θεωρώντας ότι πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική εξαφάνιση και ότι βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο.

Μάλιστα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μετά την ταυτοποίηση του 26χρονου, εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας:

«Ο Παπουτσής Ελευθέριος ο οποίος αγνοούνταν από τις 24/05/2022 και για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Missing Alert από Το Χαμόγελο του Παιδιού, εντοπίστηκε σήμερα 25/05/2022 κατά τις απογευματινές ώρες καθώς έπεσε στις γραμμές μπροστά στο συρμό σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ. Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ταυτοποιήθηκε ότι πρόκειται για το άτομο που αναζητούνταν.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και εκτιμώντας τα στοιχεία κρίθηκε ότι πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική εξαφάνιση αφού όπως αναγραφόταν και στο Δελτίο Τύπου Εξαφάνισης είχε εκδηλώσει συμπεριφορά μέσα από την οποία φαινόταν ότι βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρειάζεται η προσοχή και η ευαισθητοποίηση όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό του.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στον Παπουτσή Ελευθέριο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί και ευελπιστούμε η περιπέτειά τους σύντομα να έχει αίσιο τέλος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ