Σάλος με την ξεφτίλα του Survivor – Τους αποδοκιμάζει ο κόσμος για την κατάντια τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει πάτο το… βαρέλι στο «Survivor». Επί μισή ώρα τουλάχιστον, στο επεισόδιο της Τρίτης, οι παίκτες των δύο ομάδων τσακώνονταν άγρια χρησιμοποιώντας εκφράσεις… πεζοδρομίου, όπως «Άντε μωρή, ποντικομαμή!», «Φύγε από δω, ρε σίχαμα!», «Είσαι ηλίθια και κακομαθημένη!», «Τι λες μωρή τρελή; Εκτίθεσαι, κακομοίρα!»

Η ένταση του τσακωμού ήταν μεγάλη, ωστόσο οι ιθύνοντες της παραγωγής του άγριου reality δεν έκαναν τίποτα για να την καταλαγιάσουν. Απεναντίας, τους άφησαν στον… αυτόματο να καβγαδίζουν για ώρα, κάτι που δεν δικαιολογείται τηλεοπτικά, αν σκεφτεί κανείς ότι τα… αίματα άναψαν κάπου ανάμεσα στις τελευταίες αναμετρήσεις και θα έπρεπε κανονικά να τους είχαν επαναφέρει στην τάξη με συνοπτικές διαδικασίες ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας τους. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη, αφού δεν θα εξυπηρετούσε (προφανώς!) την άνοδο των ποσοστών τηλεθέασης. Με άλλα λόγια, τους άφησαν να γίνουν… νούμερα για τα νούμερα! Αυτό συμβαίνει σταθερά τα δύο τελευταία χρόνια στο «Survivor», όπου, αντί για τα αγωνίσματα, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα ξεκατινιάσματα!

Στον άγριο καβγά που έγινε την Τρίτη, στη διάρκεια ενός ιδιαίτερου στίβου μάχης που παρέπεμπε στο παιχνίδι της τυφλόμυγας, αφού οι παίκτες έπρεπε να τοποθετούν αριθμούς σε σωστά σημεία χωρίς να βλέπουν, βασικοί πρωταγωνιστές ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Αρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ αργότερα μπήκαν στον… χορό και ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Νίκο Γιάννη.

Παρότι η ομάδα του κέρδιζε, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατηγόρησε τους συμπαίκτες του και ειδικά τον Αρη Σοϊλέδη, ότι δεν τον αφήνουν να επιλέξει τον αντίπαλο που θέλει, ξεκινώντας έτσι τον καβγά. «Σε αυτόν εδώ πας να εξηγήσεις; Ξέρουμε ότι το κάνεις για να παραμείνεις στο παιχνίδι και να γίνει reality. Λέω λόγια σου» είπε σε έντονο ύφος η Ασημίνα, με τον Κωνσταντίνο να απαντά: «Τι λες μωρή τρελή; Τι λέει το στόμα σου; Εκτίθεσαι, κακομοίρα. Είσαι ηλίθια και κακομαθημένη!».

Ο Σπύρος Μαρτίκας, προς έκπληξη όλων, υπερασπίστηκε τον Εμμανουήλ, ενώ μέσα στον χαμό εκτοξεύθηκαν ατάκες, με τον Κωνσταντίνο να αποκαλεί πολλάκις «ποντικομαμή» τον Νίκο Γιάννη και τον τελευταίο να του απαντά: «Είσαι σιχαμένος, γελάει ο κόσμος που λες πως έχεις κοιλιακούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ