Πασίγνωστος παίκτης reality συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νεαρό μοντέλο κατέθεσε μήνυση στην 21χρονη Αγγλίδα!

Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές της Ρόδου στον Στιβ Μιλάτο έπειτα από καταγγελία που έγινε εις βάρος του από 21χρονη Αγγλίδα για βιασμό. Ο πρώην παίκτης του Big Brother μάλιστα σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της νεαρής τουρίστριας, Γιάννη Κοκκινογένη, εκείνη πήγε να διασκεδάσει μαζί με την φίλη της σε νυχτερινό μαγαζί όπου εργαζόταν το 30χρονο μοντέλο, ο οποίος στην συνέχεια της πρότεινε να συνεχίσουν την βραδιά τους σε άλλο μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του club όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού», δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», τονίζοντας πως η νεαρή κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Στηβ Μιλάτος από την μεριά του ισχυρίζεται πως οι κατηγορίες εις βάρος του είναι ανυπόστατες.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε και ο δικηγόρος του μοντέλου, κ. Στέλιος Αλεξανδρής, ο οποίος υποστήριξε ότι: «Επειδή στη φάση αυτή πριν μπούμε στην κύρια ανάκριση. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Περιμένουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική αυτή τη στιγμή που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση να αφεθεί ελεύθερος»

Στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιο κίνητρο από την μεριά της κοπέλας να προβεί σε ψευδή καταγγελία, απάντησε: «Tο να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Εκεί θα σταματήσει η δική μου προσέγγιση. Για τα άλλα υπάρχουν πιο ειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ. Δε θα απαντήσω πάντως εγώ».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε: «ο Στηβ Μιλάτος εργάζεται σε ένα μαγαζί στη Ρόδο στην υποδοχή;», με τον συνήγορο υπεράσπισής να απαντά ότι: «ο Στηβ Μιλάτος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό πτυχίο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη κουλτούρα και παιδεία και δεν νομίζω στα 30 του χρόνια έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι. Αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθούν στο ακροατήριο».

Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο δικηγόρος του φερόμενου θύματος αποκαλύπτοντας πως ο Στιβ Μιλάτος έχει προβεί σε μήνυση κατά της 21χρονης κοπέλας, ενώ η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ