Θεοδωρικάκος: Έφυγε από τη Βουλή για να μην μιλήσει για τα επεισόδια στο ΑΠΘ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με Τάκη Θεοδωρικάκο ξεκίνησε, χωρίς Τάκη Θεοδωρικάκο ολοκληρώθηκε η Επιτροπή Δημόσιας Τάξης της Βουλής! Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν στη συνεδρίαση της Επιτροπής που συζητούσε το νομοσχέδιο για την αποδέσμευση της Ελληνικής Αστυνομίας από τη διενέργεια επιδόσεων εγγράφων.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση έγιναν γνωστά τα σοβαρά επεισόδια στο ΑΠΘ, όπου βομβίδα κρότου – λάμψης ερρίφθη από αστυνομικό σε φοιτητή, ενώ παράλληλα άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και βίντεο που έδειχναν κάποιους με πολιτικά να δρουν δίπλα στους ένστολους αστυνομικούς. Τα γεγονότα στο ΑΠΘ τα ανέδειξε σύσσωμη η αντιπολίτευση με πρώτο τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Καλαματιανό.

Έμπειρος από τα πολιτικά ο Τ. Θεοδωρικάκος κατάλαβε που πάει το πράγμα, προφανώς δεν γνώριζε τα πραγματικά περιστατικά και γι’ αυτό φρόντισε να αποχωρίσει από τη Βουλή. Έφυγε από το υπουργικό έδρανο χωρίς να ενημερώσει και άφησε τη «βρώμικη» δουλειά στον υφυπουργό του Λευτέρη Οικονόμου. Ούτε καν χαιρέτισε ο Τ. Θεοδωτρικάκος!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ