Ρόδος: Η Αγγλίδα που κατάγγειλε πως βιάστηκε απο τον παίχτη Reality, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Μεγάλο θέμα ακόμα και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχει γίνει η καταγγελία μίας 21χρονης κοπέλας από τη Βρετανία, η οποία υποστήριξε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο νησί των Ιπποτών από πρώην παίχτη ελληνικού ριάλιτι.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Η Daily Mail που δημοσίευσε το γεγονός της καταγγελίας εστιάζει σε μια λιγότερο γνωστή πτυχή της, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων, η κοπέλα προσπάθησε να αυτοκτονήσει αμέσως μετά τον βιασμό της μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείο που διέμενε στη Ρόδο. Βέβαια, μία από τις φίλες της την τελευταία στιγμή κατάφερε να αποτρέψει το μοιραίο– και έτσι στη συνέχεια πήγαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα να κάνουν την καταγγελία. «Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τους καρπούς της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή» είπε ο δικηγόρος της.

Την υπόθεση περιέγραψε ο δικηγόρος της 21χρονης στη Daily Mail λέγοντας πως η κοπέλα που κάνει διακοπές στη Ρόδο είχε πάει μαζί με τις φίλες της σε γνωστό κλαμπ της Ρόδου όταν ο πρώην παίχτης ριάλιτι της ζήτησε να βγουν έξω για να μιλήσουν. Τότε την παρέσυρε την κοπέλα σε ένα σκοτεινό στενό όπου και καταγγέλλεται ότι τη βίασε. «Η πελάτης μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στους φίλους της οι οποίοι την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη» πρόσθεσε ο δικηγόρος της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η 21χρονη σπουδάζει αγγλική φιλολογία σε γνωστό πανεπιστήμιο της βόρειας Αγγλίας, ενώ η οικογένειά της ζει στο Λονδίνο. «Η πελάτης μου ήταν σε διακοπές στη Ρόδο από τις 22 Μαΐου για να γιορτάσει το τέλος της εξεταστικής στο πανεπιστήμιό της. Το βράδυ της επίθεσης είχε πιει 2-3 ποτά. Είναι παιδί μιας ευκατάστατης οικογένειας και δεν έχει καμία χρηματική απαίτηση από τον κατηγορούμενο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος. Τόνισε, δε, πως: «Το μόνο που ζητάει για τον κατηγορούμενο είναι να τιμωρηθεί για το έγκλημα του βιασμού».

Τέλος, σημειώνεται πως ο δικηγόρος του 30χρονου, Στέλιος Αλεξανδρής, υπογράμμισε πως δεν υπήρξε βιασμός αλλά υπήρξε συναίνεση και των δυο, ενώ «τα κίνητρα της καταγγέλλουσας θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ