Σάλος με την ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων μεσα απο το πρωτο Νεκροταφείο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για όσους λένε ότι ενδιαφερόμαστε μόνο για αυτούς που μας ψηφίζουν να η απόδειξη ότι ενδιαφερόμαστε και για όσους δεν θα μας ψηφίσουν ποτέ (έργα συντήρησης και καλλωπισμού των νεκροταφείων αρχίζοντας από το Α κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων) #cityofathens #μπακογιαννης #λεων

Ενα από τα δύο συμβαίνει εδώ: Ή αυτοσαρκάζονται ή μας δουλεύουν! Θα κρατήσω το πρώτο, γιατί συμπαθώ τον -κατά τ’ λοιπά- σπουδαίο επιστήμονα, τον ιατροδικαστή και πρόεδρο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρη Λέων, αν και νομίζω ότι… υπερβάλλει εαυτόν εσχάτως!

Από τη Βίβιαν Μπενέκου απο το newsbreak.gr

Χθες, λοιπόν, ο δημοφιλής ιατροδικαστής αλλά και αντιδήμαρχος Αθηναίων πληροφόρησε το κοινό του ότι βρίσκεται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, βάζοντας μπροστά τα έργα του Δήμου Αθηναίων εκεί. Πήγε εκεί για να επιβλέψει τα έργα συντήρησης και καλλωπισμού του νεκροταφείου. Δεν του φτάνουν, δηλαδή, οι νεκροί στο νεκροτομείο, πάει και επίσκεψη στους τάφους τους…

Και επειδή τα έργα θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα νεκροταφεία, εξάγουμε το συμπέρασμα ότι θα πάει και σε άλλα. Και όχι μόνον αυτό, αλλά ανεβάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, γράφει από πάνω και μια «κειμενολεζάντα», όπως τη λέμε στη δημοσιογραφική αργκό, που είναι «όλα τα λεφτά»! «Για όσους λένε ότι ενδιαφερόμαστε μόνο γι’ αυτούς που μας ψηφίζουν, να η απόδειξη ότι ενδιαφερόμαστε και για όσους δεν θα μας ψηφίσουν ποτέ…» λέει με σθένος και αυτοπεποίθηση ο Γρηγόρης Λέων.

Εάν δεν είναι «τρολ», που δεν είναι, ο ιατροδικαστής έχει μπλακ χιούμορ. Αλλά πολύ μπλακ! Είπαμε, έρχονται εκλογές, θα είστε υποψήφιος, αλλά σιγά σιγά… Και ο δήμαρχος Μπακογιάννης να στέλνει έναν ιατροδικαστή να επιβλέψει έργα νεκροταφείου το θεωρεί θεμιτό; Παιδιά, οι νεκροί σίγουρα δεν θα ψηφίσουν. Με αυτά που κάνετε, όμως, αμφιβάλλω και για τους ζωντανούς!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ