Όποιος ισχυρίζεται ότι η Τουρκία είναι «σύμμαχος», είναι διεφθαρμένος απατεώνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδεται δήλωση του Τούρκου ΥΠΕΞ, είχε πάει στο Ισραήλ να γλείψει, και αναχωρώντας ως μεταδίδεται αντί οι δηλώσεις του να περιοριστούν στο αποτέλεσμα της εκεί επίσκεψής του,αυτός θυμήθηκε τα νησιά του Αιγαίου και την αμυντική τους Θωράκιση. Μάλιστα έστειλαν και επιστολή στον ΟΗΕ ως μεταδίδεται, να προλάβουν, μή τυχόν και αλλάξει ο Γκουτιέρες και μετά; Τον γυρίσανε τον αμανέ. Τώρα και ότι προλάβουμε.

Σκοπός τους να φύγει ο Ελληνικός στρατός από τα νησιά, σκάρφισμα προβοκάτσιας (απειλούμεθα) απόβαση / κατοχή δια περιπάτου, και εγκατάσταση Τουρκικού
στρατού Ειρήνης πάντα Τουρκικής.

Αυτό πρέπει να καταγγελθεί τώρα όχι τόσο στον ΟΗΕ του Γκουτιέρες, αλλά στο Αμερικανικό Κογκρέσο όπου και θα τεθεί σε ψηφοφορία η προμήθεια μαχητικών στην Τουρκία «προς ενίσχυση του ΝΑΤΟ μέσω του σημαντικού εταίρου που λέγεται Τουρκία» σύμφωνα με την γνωστή επιστολή Ντουράκογλου.

Να λοιπόν τί τα θέλουν τα όπλα. Όλα λοιπόν θα κριθούν στις ΗΠΑ και δι αυτό οι Τούρκοι λυσσωδώς αναζητούν οπλισμό ακόμη και από τον εχθρό αν τους τον αρνηθούν οι Δυτικοί.
Το ερώτημα είναι ένα. Το εξής: Με δεδομένο την κρίσι έμπειρων αναλυτών πως μετά τις δηλώσεις του Προέδρου Μπάιντεν, πως αρχίζει να πιθανολογείται ένας Γ. Παγκόσμιος πόλεμος, είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και ένα μέλος του Κογκρέσου να πιστεύει πως οι Τούρκοι, οι πάντοτε ουδέτεροι, θα συμμετάσχουν; Και μάλιστα δίπλα στους Δυτικούς και πολεμώντας τους Ρώς με Ρώς όπλα;

Αναί ή θα είναι αφελής στον λίαν βαθμό ή κάτι ….άλλο.

Ήδη το πρακτορείο Κίσιντζερ, ως ηφαίστειο αφυπνισμένο, ενεργοποιείται. Θα τα καταφέρει, μέσω Ντουράκογλου; Ίδωμεν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ