Στα χέρια της αστυνομίας ο νταής που ξυλοκόπησε την Αρετή Γεωργιλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι σε περιοχή της Νίκαιας ο άνδρας τον οποίο κατήγγειλε η αρχαιολόγος και ιδρυτικό στέλεχος του βιβλιοπωλείου Free Thinking Zone, Αρετή Γεωργιλή, ότι την ξυλοκόπησε άγρια, στη μέση του δρόμου, επειδή του έκανε παρατήρηση να μετακινήσει το φορτηγό του από το γκαράζ της προκειμένου να βγει.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «ο άνδρας συνελήφθη σήμερα (27-5-2022) το μεσημέρι στη Νίκαια, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από το Α.Τ. Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Υπενθυμίζεται ότι η Αρετή Γεωργιλή στη δημόσια καταγγελία που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, ανέφερε ότι ο άνδρας, αφού την έβρισε χυδαία, στη συνέχεια κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να τη χτυπά και τα χέρια και τα πόδια του στο κεφάλι.

Μάλιστα, η ίδια άφησε και αιχμές κατά της ΕΛ.ΑΣ., καθώς όπως είπε, η Άμεση Δράση δεν εμφανίστηκε ποτέ, ενώ όταν η ίδια αναγκάστηκε να μεταβεί στο τοπικό Α.Τ., ένας αστυνομικός της είπε… να μην πυροδοτεί εντάσεις!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ