Χαμός στον αέρα του καναλιού Κόντρα με τις αποκαλύψεις του Μακη Τριανταφυλλοπουλου: Υπάρχει παραδικαστικό κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στο Kontra και την εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εκτίμησε πως στη Θεσσαλονίκη υπάρχει παραδικαστικό κύκλωμα το οποίο το χαρακτήρισε πολύ σοβαρό:

«Θεωρώ ότι εκεί έγινε ένα επιστημονικό δικονομικό χειρουργείο.

Θεωρώ ότι υπάρχει παραδικαστικό κύκλωμα πολύ σοβαρό στη Θεσσαλονίκη.

Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο η Εισαγγελέας να πάρει ένα στοιχεία από την προανάκριση για το κορίτσι ότι τράκαρε και να δικαιολογεί με το τροχαίο τους μώλωπες που είχε και δείξαμε» είπε χαρακτηριστικά.

B23A2E30 57F6 4012 893A BCA2532ECB48

Στη συνέχεια ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε στους μώλωπες της 24χρονης και το χτύπημα στο κολωνάκι στο Α.Τ. του Λευκού Πύργου λέγοντας:

«Το κορίτσι όταν πήγε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου τους είπε με ευγένεια ότι απ’ έξω ακούμπησα με τον προφυλακτήρα το κολωνάκι. Αυτοί το κατέγραψαν ως τροχαίο στην εισαγγελέα, εκείνη το εξέλαβε ως τροχαίο χωρίς να ρωτήσει το κορίτσι τι έγινε.

Από ένα κολωνάκι δεν είναι δυνατόν να γεμίσει μώλωπες το σώμα σου».

Όσον αφορά στην εισαγγελική πρόταση ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για απαράδεκτους χαρακτηρισμούς:

«Κατέφυγε σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για το νομικό μας πολιτισμό εναντίον αυτής της κοπέλας.

Αποδέχθηκε τις μαρτυρίες των φίλων των φερόμενων βιαστών και δραστών χωρίς καν να ερευνήσει τι συνέβη ή όχι και το χειρότερο από όλα είναι ότι αποδέχθηκε πως το κορίτσι αυτό ήταν νηφάλιο και με τη θέλησή του έκανε έρωτα με τον έναν εκ των δύο ενώ η κοπέλα λέει ότι πήγε στο δωμάτιό της, αισθανόταν πολύ άσχημα, την οδήγησαν σε ένα δωμάτιο και είδε τρία άτομα».

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετέφερε πάντως ότι αναμένονται οι εξετάσεις από το εγκληματολογικό ινστιτούτο του Παρισιού, λέγοντας πως εμφανίζεται σ’ αυτές ένα ποσοστό αλκοόλ στον οργανισμό της Γεωργίας Μπίκα, μεγαλύτερο ακόμα και από το αντίστοιχο που είχε βρεθεί στον οργανισμό του Παντελή Παντελίδη:

«Αναμένεται Δευτέρα-Τρίτη να μην εκδοθεί βούλευμα, έχει ενημερωθεί το δικαστικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, μέχρι να έρθουν τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό ινστιτούτο των Παρισίων του κρατικού πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά το αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα της, η ποσότητα, την καθιστά ανίκανη να αντιδράσει, να αντιληφθεί τι συμβαίνει. Είναι 10%-20% παραπάνω από αυτή την ποσότητα που είχε ο Παντελίδης στο αίμα του.

Το έντιμο είναι πως καταγγέλλεται ένας βιασμός που δεν οδηγείται στη δικαιοσύνη, αλλά αποφασίζει μια ανακρίτρια, μια εισαγγελέας στην προδικασία. Δεν δικάζει ποτέ η προδικασία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ