Σάλος με την αποκαλυπτικη φωτογραφια του Μητσοτακη στις ΗΠΑ που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει:

Φωτογραφία που έβαλαν γερμανικά μέσα για την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ… Συμπάθειες!

CCDFC2D7 9C33 468D 915D 0E25D81C1628

Πάγωσε το πανελλήνιο με την πρώτη συνέντευξη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη του συνέντευξη σε αμερικανικό έδαφος. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Τουρκία και την στάση της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Όταν όμως έφτασε το κείμενο στα δημοσιογραφικά γραφεία στην Ελλάδα, όλοι έτριβαν τα μάτια τους. Όντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη του αναφέρθηκε στην Τουρκία ονομαστικά, όχι όμως για τους λόγους που θα περιμέναμε.

Δεν είπε κουβέντα για τις τουρκικές απειλές κατά της Ελλάδας. Δεν είπε κουβέντα για τις τουρκικές απειλές κατά της Κύπρου. Δεν είπε κουβέντα για την συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου. Δεν είπε κουβέντα για την παραβίαση των ψηφισμάτων του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ για τα Βαρώσια και την Αμμόχωστο.

Δεν είπε κουβέντα για τις υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών πάνω από τα κατοικημένα ελληνικά νησιά. Δεν είπε κουβέντα για την βάναυση παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας με το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης. Δεν είπε τίποτα για το ενδεχόμενο πώλησης αμερικανικών μαχητικών στην Τουρκία, τα οποία φυσικά δεν θα πετούν πάνω από τη Μόσχα, αλλά πάνω από τη Λέσβο, την Χίο και τη Ρόδο.

Αντίθετα, η αναφορά του στην Τουρκία ήταν αναφορικά με το βέτο που απειλεί ότι θα ασκήσει στην ενδεχόμενη ένταξη Σουηδίας – Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ!

Ναι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε σε μεγάλο αμερικανικό δίκτυο με το που πάτησε το πόδι του στην Αμερική, για να παρακαλέσει την Τουρκία να μην ασκήσει βέτο στην διεύρυνση της συμμαχίας! Χωρίς να κάνει ούτε μία αναφορά στις εθνικές ανησυχίες, χωρίς να παραθέσει τις ελληνικές θέσεις, χωρίς να προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της Ελλάδας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ