Κυριάκο γερά! Αμερικανικό πλοίο συμμετέχει στην αποβατική άσκηση της Τουρκίας με στόχο ελληνικό νησί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όποιος θεωρεί ότι η αποβατική, τεράστια άσκηση της Τουρκίας Εφές με σενάριο την κατάληψη εχθρικού νησιού στοχεύει την Μαδαγασκάρη η τις Παρθένες νήσους, είναι απλώς ανόητος ή προδότης.

Η μεγάλη αποβατική άσκηση της Τουρκίας είναι μία άσκηση απόβασης και κατάληψης ελληνικού νησιού του Αιγαίου.

Στη συγκεκριμένη άσκηση λοιπόν για πρώτη φορά συμμετέχει και πολεμικό πλοίο της Λιβύης, το οποίο διέσχισε ανενόχλητο το Αιγαίο, συνοδεία τουρκικού πολεμικού σκάφους. Μιλάμε για απίστευτη απειλή κατά της Ελλάδας, αφού για όσους δεν γνωρίζουν γεωγραφία, όπως κάποιοι τύποι στην κυβέρνηση, και την προεδρία της Δημοκρατίας φυσικά, η Λιβύη είναι στα νότια σύνορα της Ελλάδας.

Στην άσκηση φυσικά συμμετέχουν και Αζέροι, από εκεί δηλαδή που αγοράζουμε φυσικό αέριο για να καταδικάσουμε τον κακό Πούτιν που εισέβαλε στην Ουκρανία. Φυσικά, ο εγκληματίας δικτάτορας Αλίεφ έχει σφάξει τους αδελφούς μας Αρμένιους, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, διότι ο Αλίεφ λαδώνει με αρκετά δισεκατομμύρια δυτικούς πολιτικούς, ώστε να μην έχει κανένα πρόβλημα για τα εγκλήματα που διαπράττει.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως, είναι ότι στην άσκηση θα συμμετέχει και το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Άρλινγκτον! Εκδίδοντας μάλιστα και ενθουσιώδη ανακοίνωση που θα συνδράμει αυτή την μεγάλη στρατιωτική άσκηση της φίλη και συμμάχου Τουρκίας!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι ΗΠΑ είναι μία χώρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στην οποία η Ελλάδα έχει παραχωρήσει ένα σκασμό βάσεις, γιατί υποτίθεται θα ενίσχυε με αυτόν τον τρόπο την άμυνα μας.

Είναι επίσης η χώρα στην οποία εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με καπελάκι σε μεγάλο αθλητικό συμβάν και το μάθαμε κατά λάθος, γιατί ένας αμερικανός φωτογράφισε κάποιον που καθόταν δίπλα του.

B137344E C721 4B0A A443 DF0E6C61B627
Η ανακοίνωση των αμερικανών για την συμμετοχή του πολεμικού τους πλοίου στην αισχρή τουρκική άσκηση

Είναι επίσης η χώρα στο Κογκρέσο της οποίας μίλησε με πύρινα λόγια ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την 200ή επέτειο απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό, μόνο που δεν αναφέρθηκε στον τουρκικό ζυγό, δεν είπε καν την λέξη Τουρκία, αντίθετα κατακεραύνωσε στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του, την Ρωσία. Η οποία μας βοήθησε τότε να απελευθερωθούμε από τον τουρκικό ζυγό.

Είναι δεδομένο οτι όταν οι Τούρκοι κάνουν την επιθετική κίνηση κατά της Ελλάδας, ο Μητσοτάκης θα κατηγορεί τους Ρώσους γιατί δεν μας βοήθησαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ