Το τραγικο τελος της Γιούλης Μπάρκα που έφυγε απο τη ζωη πριν τρια χρόνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές Βιντεοταινίες της εποχής.Τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η καριέρα της διεκόπη για ένα διάστημα μέχρι που ξαναήρθε στην επικαιρότητα εξαιτίας ενός σκανδάλου.

Η Τζούλια Μπάρκα έλαμψε στο θέατρο αλλά και προκάλεσε θύελλα σχολίων με την πολυτάραχη ζωή της και την ανάμειξή της σε σκάνδαλα και «ροζ» ιστορίες, ενώ τελικά αποθεώθηκε ως σύμβολο του σεξ.

Ιστορικοι έμειναν και οι τηλεοπτικοί καβγάδες της στον αέρα τηλεοπτικών εκπομπών.

Κατά τη διάρκεια του Σόου της σε Νυχτερινό Μαγαζί το 2002 η Τζούλια αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι Μπάρκα είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά από κώμα σαράντα ημερών, άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας. Εκεί όμως που προσπαθούσε να ανανήψει, το χτύπημα της μοίρας ήταν αμείλικτο, καθώς προσεβλήθη από καρκίνο.

Δυστυχώς, η Τζούλια δεν μπόρεσε να τα «βάλει» και με την επάρατη νόσο και κατέληξε στις 28 Μαΐου του 2019.

Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση πριν περίπου 3 μήνες -και ενώ η κατάσταση της υγείας της ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να μιλήσει εύκολα-  η μητέρα της είχε καταγγείλει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πως η Τζούλια Μπάρκα δεν είχε γίνει δεκτή στο αντικαρκινικό νοσοκομείο. Η ίδια ηθοποιός είχε καταφέρει μόνο να πει πως «δεν μπορώ να κινηθώ» και πως «δεν μπορώ να περπατήσω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ