Το Ισραήλ θεωρεί σημαντική απειλή τα mini drone-Το IRON DOME δεν τα εντοπίζει & εμείς έχουμε τον “ΤΗΛΕΜΑΧΟ” και δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άρθρο του το  The New York Times της 27ης Μαι. 2022 γράφει…

“Τα τελευταία χρόνια, το Ιράν έχει προχωρήσει σταθερά στον σχεδιασμό και την παραγωγή drones και τη μεταφορά τεχνολογίας και εξαρτημάτων drones σε πολιτοφυλακές σε όλη τη Μέση Ανατολή. Ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν αναπτυχθεί σε πολυάριθμες επιθέσεις κατά του Ισραήλ, καθώς και στη Σαουδική Αραβία , στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , στην Υεμένη και, τον περασμένο Οκτώβριο, σε μια βάση των ΗΠΑ στη Συρία , σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών.

IRON DOME MINI DRONES

Το Ισραήλ θεωρεί τη χρήση mini drones από τους εχθρούς του, ειδικά το Ιράν, ως σημαντική απειλή για την ασφάλειά του, επειδή τα drones μπορούν να αποφύγουν τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα του Ισραήλ, όπως το Iron Dome. Ανώτερος Ισραηλινός στρατιωτικός αξιωματούχος είπε ότι η χώρα επενδύει σημαντικούς πόρους για τον εντοπισμό και την καταστροφή εχθρικών mini drone.”

Το θέμα της απειλής των mini drone και της μη δυνατότητας αποκάλυψης των από συμβατικά radar, αλλά και από το εξαιρετικό κατά τα άλλα IRON DOME, το έχουμε αναδείξει και σας έχουμε ενημερώσει από τον Φεβ. 2022, με το άρθρο μας Τα radar του Iron Dome δεν αποκάλυψαν drone από Λίβανο-Μόνο ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ της ΕΑΒ αποκαλύπτει drone σε χαμηλό ύψος σε κατοικημένη περιοχή ” 

Υ.Γ

Το Ισραήλ θεωρεί σημαντική απειλή τα mini drone, γιατί δεν τα εντοπίζει το IRON DOME και επενδύει σημαντικούς πόρους για αντιμετώπισή τους…

Την ίδια στιγμή υπάρχει το radar “ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ” της ΕΑΒ και δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ