Την σακάτεψαν στο Survivor και τωρα τρέχει στα δικαστηρια να βρει το δίκιο της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νομικά κινείται κατά της Acun Medya, η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, που μιλησε στην εκπομπή της Ναταλιας Γερμανού για το δραμα της.

Νομίζω όλα ξεκινάνε από το πόσο σοβαρά, με υπευθυνότητα και ήθος βλέπει κανείς ανθρώπους και καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος είχα έναν σοβαρό τραυματισμό, που όχι μόνο σταμάτησε την πορεία μου στο παιχνίδι, αλλά αποδείχτηκε και μη αναστρέψιμη κατάσταση πλέον, από την οποία δεν πρόκειται να δω βελτίωση.

FC77CC1A 1FCE 46D6 B316 A1057D07343E

Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στο να με δει ένας κανονικός γιατρός. Με γυμνό μάτι με διαβεβαίωσαν ότι μπορώ να παίξω. Έκριναν ότι έπρεπε να παίξω, είτε πονάω είτε όχι. Το χειρουργείο, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, έγινε δύο μήνες μετά.

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και μάλλον επιβάρυνα κι εγώ την υγεία μου. Εκτελούσα κανονικές δραστηριότητες, νόμιζα ότι είμαι μία χαρά. Μετά από επίπονους πόνους και χωρίς να έχει αλλάξει η κατάσταση, μόνη μου το ανακίνησα το θέμα και ανακαλύψαμε πως έπρεπε να χειρουργηθώ. Έναν χρόνο μετά δεν έχω δει βελτίωση.

Εκτός από το ψυχολογικό κομμάτι που είναι κάτι που μόνο εγώ το ξέρω, δε μπορώ να είμαι λειτουργική, όπως ήμουν πριν μπω στο παιχνίδι. Μπήκα αρτιμελής και τώρα ξαφνικά πρέπει να αλλάξω την καθημερινότητά μου. Δε μπορώ να κάνω πολλά πράγματα που έκανα πριν. Η κατάστασή μου δεν μου επιτρέπει να κάνω δουλειές που απαιτούν ορθοστασία ή να σηκώνω βάρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ