Δυστυχώς δεν τα κατάφερε το 28χρονο παλικαρακι, θύμα τροχαίου στην Πατρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνο και βαθιά θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η είδηση ότι ένα 28χρονο παλικάρι υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από τρομερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Ο 28χρονος Σάββας Βασιλόπουλος παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε μετά από δέκα ήμερες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας.

79

Συγγενείς και φίλοι είπαν χθες το τελευταίο αντίο στον άτυχο νέο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου. «Φίλοι μου αγαπημένοι, ο γιος μου ο Σάββας, στην 10ήμερη παραμονή του στη ΜΕΘ του Αγίου Ανδρέα, δεν άντεξε και κατέληξε» έγραψε σε ανάρτησή του ο πατέρας του, με τη σελίδα του να γεμίζει από μηνύματα συμπαράστασης.

Υπενθυμίζεται ότι η μηχανή που οδηγούσε ο 28χρονος Σάββας, προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να συρθεί στο έδαφος και να τυλιχτεί στις.

1291

Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ