Τα μαζεύει ο Μπάιντεν για τα όπλα στην Ουκρανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με διαρροές το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είχε αποφασίσει να στείλει πυραυλικά συστήματα μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το CNN, «Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να ανακοινώσουν ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία. Ο Μπάιντεν ετοιμάζεται να στείλει πυραυλικά συστήματα μεγάλου βεληνεκούς στον Ζελένσκι. Για πολύ καιρό, η ηγεσία των ΗΠΑ δεν τολμούσε να στείλει τέτοια όπλα στο Κίεβο από φόβο ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για επιθετικές ενέργειες στο έδαφος της Ρωσίας».

Πριν από λίγο λοιπόν, ο αμερικανός πρόεδρος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ξεκαθάρισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πρόκειται να στείλουν τέτοια πυραυλικά συστήματα στην Ουκρανία.

Η δήλωση του ήταν ξεκάθαρη, και συμπεριλαμβάνει όλα τα πυραυλικά συστήματα τα οποία μπορούν να πλήξουν το «ρωσικό έδαφος από το ουκρανικό». Κοινώς τα MLRS, αποκλείονται.

Όπως είχαμε γράψει, μία τέτοια εξέλιξη θα μας έφερνε ένα βήμα πιο κοντά στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ευτυχώς επικράτησαν η ψύχραιμες φωνές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ